Depp i Paradis - zaljubljeni par - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Depp i Paradis - zaljubljeni par

Depp i Paradis - zaljubljeni par

Vanessa Paradis je pametna Francuskinja, a njezin 'Američki ljubavnik' je definitivno - Johnny Depp!

s.p. 02.03.2010 0 komentara

Depp i Paradis - zaljubljeni par

Johnny Depp i njegova nevjenčana supruga Vanessa Paradis spremaju se za ulogu pravog ljubavnog para. Ne, neće se službeno vjenčati već će u filmu 'American Lover' glumiti poznati par koji je također u dugoj ljubavnoj vezi. Vanessa će glumiti francusku feministicu i intelektualku Simone de Beauvoir, a Depp će glumiti njezinog macho partnera, pod čim ne mislimo na Sartrea nego na izvjesnog Nelsona Algrena. De Beauvoir je upoznala Algrena 1947., kada je njihov zajednički prijatelj predložio da Algren Simonici u par dana pokaže Chicago.

Očito je Algren pokazao dosta toga jer su se uskoro zaljubili jedno u drugo, a kada se Simone vratila u Francusku počela mu je slati ljubavna pisma koja su, po običaju, bila puna raznih društvenih komentara. Sačuvano je oko 300 tih pisma koja su skupljena u knjigu 'A Transatlantic Love Affair: Letters to Nelson Algren' koja će biti predložak za ovaj film Deppa i Paradis.

Ako se pitate tko je redatelj ovog srcedrapaljnog filma, onda vas podsjećamo da je idealna osoba za takve filmove Lasse Hallström koji baš u našim kinima ima dvije dirljive melodrame koje su počele igrati isti dan. A Lasse je već radio s Deppom u dva romantična filma: 'Što muči Gilberta Grapea' i 'Čokoladi', pa ne sumnjamo da će dobro surađivati i u ovom filmu. A film bi mogao biti naročito dobar jer kažu da između dvoje glavnih glumaca - vlada prava ljubavna kemija!

Komentari

Nema komentara.