'Avatar 2' pod morem! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      'Avatar 2' pod morem!

'Avatar 2' pod morem!

Radnja nastavka 'Avatara' biti će smještena u ocean Pandore, a prije toga ćete vidjeti produženu verziju 'Avatara' - u 3D-u i IMAX-u!

s.p. 21.04.2010 0 komentara

'Avatar 2' pod morem!

James Cameron je veliki ljubitelj oceana - zato će se u nastavku 'Avatara' radnja odvijati i u podvodnom svijetu Pandore! Redatelj Cameron se najviše proslavio pričom o prekooceanskom brodu 'Titanicu', snimio je oceanski SF 'Bezdan', a napravio je i par oceanskih dokumentaraca za koje se priča da će otvoriti prvo IMAX kino u Hrvatskoj.

U intervjuu Los Angeles Timesu Cameron je potvrdio da će u novom filmu o 'Avataru' kreirati nove svjetove i fokusirati se na ocean u Pandori koji bi trebao izgledati raskošno, raznovrsno i maštovito. Naravno, vidjet ćemo i zeleni svijet šuma koji smo već vidjeli, ali očito je da Cameron ne namjerava samo reprizirati vizualni imidž prvog 'Avatara', već će vjerojatno kreirati i nove vrste i rase.

Redatelj je izjavio da kao filmaš želi promicati ekološka pitanja okoliša, a producentski posao na tuđim filmovima ga više ne zanima već se planira koncentrirati na svoje projekte. Prije snimanja nastavka, 'Avatar' će još jednom obići kina, te je Cameron najavio da će se proširena verzija filma s dodatnih 6 minuta pojaviti u kolovozu.

Cameron je žalostan što zbog 'Alise' i ostalih 3D filmova 'Avatar' nije mogao nastaviti igrati u 3D kinima kojih ima u ograničenom broju, pa je čekao i da se proširi broj 3D kina. U svakom slučaju, sada je očito da će se ostvariti naše najave o projekciji produženog 3D 'Avatara' - u hrvatskom IMAX kinu!

Komentari

Nema komentara.