Gollum poučava 3D glumu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Gollum poučava 3D glumu

Gollum poučava 3D glumu

Andy Serkis, Gollum iz 'Gospodara prstenova' naučit će vas kako se uvjerljivo glumi ispred 3D kamere i plavoga platna.

s.p. 04.05.2010 0 komentara

Gollum poučava 3D glumu

Na otvaranju filmskog festivala u Cannesu Andy Serkis će objaviti detalje o svom novom glumačkom studiju. Andy Serkis, koji se proslavio ulogom Golluma u 'Gospodaru prstenova', u Londonu će u studiju The Imaginarium predavati glumačke vještine 'performance capturea'. U prijevodu - pokazivat će glumcima kako se glumi kada na sebi imaš specijalni kostim koji služi stvaranju 3D svijeta!
 
Serkis je priznao da su glumci loše educirani i boje se da će kompjuterski rađeni likovi preuzeti njihov posao. Stoga naglašava da se glumci ne trebaju plašiti nove tehnologije nego ju trebaju prihvatiti jer će se uz pomoć nje proširiti mogućnosti zabave.

Žao mu je što 'Avatar' nije dobio glavne Britanske filmske nagrade i kaže da je 'Narednik James' 'velik, ali konvencionalan film', za razliku od 'Avatara' 's kojim je 'Cameron otišao tamo kuda nijedan redatelj nije mogao'. Serkis i dalje planira CGI/3D uloge, trebao bi nastupiti u Jacksonovom 'Tintinu', a zatim će reprizirati ulogu Golluma u 'Hobitu'. Ukratko, u dobu CGI i 3D filmova - Serkis će uvijek imati posla!

Komentari

Nema komentara.