Rat foršpanima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rat foršpanima

Rat foršpanima

Fajt se nastavlja! Drugi dio pokolja u pravom Tarantinovom stilu stiže u kina nakon višestrukih odgađanja, a mi nudimo foršpan i jednu nabrijanu najavu Spidermana 2.

07.04.2004 0 komentara

Rat foršpanima

Za dobru promociju velikog holivudskog filma potrebni su milijuni dolara, višemjesečno opsjedanje medija kojekakvim novicama i, kao šlag na kraju, izvrstan foršpan. On se obično izradi u nekoliko verzija, a svaka od njih se podjednako pompozno najavljuje i objavljuje.

Promidžba dvaju nastavaka, 'Kill Billa Vol.2' i 'Spidermana 2' vjerno je slijedila taj uspješan obrazac. Američke premijere obaju filmova su se opako približile pa je došlo vrijeme da se u foršpan uvrste najnoviji, najduži i najspektakularniji ulomci raznih scena.

Drugi dio 'Kill Billa' i Nevjestinog osvetničkog pohoda Ameri će moći u kinima vidjeti već od 16. travnja, a mi - kad dođe. Radnja se nastavlja tamo gdje je stala u prvom dijelu. Smrtni čas je stigao i za preostale članove Billove ubojite skupine, a Nevjestu vodi spoznaja da joj je kćer živa. Posljednji na njenom krvavom popisu je, naravno, Bill.

Famozni foršpan možete pogledati ovdje! Njegovo jučerašnje objavljivanje bila je dobro koordirana marketinška akcija pa se on istovremeno pojavio na nekoliko najvećih i najposjećenijih američkih Internet stranica.

'Spiderman 2'  ima ipak malo agresivniji (i skuplji) pristup gledateljima pa će se njegov foršpan u trajanju od dvije i pol minute zavrtjeti u četvrtak 08. travnja usred gledane NBC-jeve serije 'The Apprentice'. Televizijski foršpani obično traju oko pola minute pa je očito da su se producenti 'Spidermana 2' svojski potrudili kako bi nabrijali potencijalnu publiku da dođe u kina pogledati njihov posljednji uradak.

Njihov će se trailer na TV-u pojaviti dan ranije nego u kinima, što je također još jedna zanimljiva posebnost. U njemu će se pojaviti glavni negativac, Doc Ock i, naravno, sam Spiderman (Tobey Maguire) glavom, bradom i mrežom.

Cijela ova ekstravagantna priča mogla bi zahvaljujući tehnologiji u budućnosti postati mnogo agresivnija. Lako moguće da će nas kroz nekoliko godina foršpani opsjedati kao danas jumbo-plakati, a sve u namjeri da veliki Hollywood zaradi što više para.

Komentari

Nema komentara.