Mila Kunis je najseksi? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Mila Kunis je najseksi?

Mila Kunis je najseksi?

Zvijezda nekadašnje serije 'Lude 70-te' proglašena je najseksi ženom po mišljenju magazina Esquire.

z.m.k. 09.10.2012 0 komentara

Mila Kunis je najseksi?

Milu Kunis magazin Esquire proglasio je 'najseksi živućom ženom' i tim povodom ukrasio svoju naslovnicu za studeni njezinom slikom u toplesu. 29-godišnja glumica proslavila se ulogom priglupe Jackie u seriji 'Lude 70-te', nakon koje je ostvarila solidnu filmsku karijeru, s komičnim i dramskim ulogama, među kojima su one u 'Tedu', 'Vezi bez obaveza' i 'Crnom labudu', koja joj je donijela nominaciju za Zlatni Globus za najbolju sporednu glumicu.

Esquire je svoju odluku obrazložio riječima: 'ona je najljepša, najprincipjelnija, najpričljivija i najduhovitija filmska zvijezda koju poznajemo otkad je imala 9 godina.' Tada je Mila započela glumačku karijeru ulogama u niskobudžetnim filmovima i televizijskim serijama, među kojima je i 'Baywatch'. Inače, rođena je 1983. u Ukrajini kao Milena Markovna Kunis, a dugi niz godina (od 2002. do 2010.) bila je u vezi s Macaulayem Culkinom, a danas je djevojka Ashtona Kutchera.

Prema izboru Esquirea, iza Mile plasirale su se Jessica Chastain, Anne Hathaway, nedavno razvedena Katie Holmes pa i Gabourey Sidibe. Prošle godine njihov izbor za najseksi ženu bila je Rihanna, a prethodnih godina Charlize Theron i Halle Berry.

Komentari

Nema komentara.

Linkjet

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

'Prava stvar' za rođendan Male scene!

Kazalište Mala scena obilježava 25 godina postojanja te najavljuje svoju novu predstavu za odrasle, sa zvjezdanom glumačkom podjelom ...