Mila Kunis je najseksi? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Mila Kunis je najseksi?

Mila Kunis je najseksi?

Zvijezda nekadašnje serije 'Lude 70-te' proglašena je najseksi ženom po mišljenju magazina Esquire.

z.m.k. 09.10.2012 0 komentara

Mila Kunis je najseksi?

Milu Kunis magazin Esquire proglasio je 'najseksi živućom ženom' i tim povodom ukrasio svoju naslovnicu za studeni njezinom slikom u toplesu. 29-godišnja glumica proslavila se ulogom priglupe Jackie u seriji 'Lude 70-te', nakon koje je ostvarila solidnu filmsku karijeru, s komičnim i dramskim ulogama, među kojima su one u 'Tedu', 'Vezi bez obaveza' i 'Crnom labudu', koja joj je donijela nominaciju za Zlatni Globus za najbolju sporednu glumicu.

Esquire je svoju odluku obrazložio riječima: 'ona je najljepša, najprincipjelnija, najpričljivija i najduhovitija filmska zvijezda koju poznajemo otkad je imala 9 godina.' Tada je Mila započela glumačku karijeru ulogama u niskobudžetnim filmovima i televizijskim serijama, među kojima je i 'Baywatch'. Inače, rođena je 1983. u Ukrajini kao Milena Markovna Kunis, a dugi niz godina (od 2002. do 2010.) bila je u vezi s Macaulayem Culkinom, a danas je djevojka Ashtona Kutchera.

Prema izboru Esquirea, iza Mile plasirale su se Jessica Chastain, Anne Hathaway, nedavno razvedena Katie Holmes pa i Gabourey Sidibe. Prošle godine njihov izbor za najseksi ženu bila je Rihanna, a prethodnih godina Charlize Theron i Halle Berry.

Komentari

Nema komentara.