Nešto je trulo u ulici Sezam! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nešto je trulo u ulici Sezam!

Nešto je trulo u ulici Sezam!

Kevin Clash, lutkar koji već 25 godina animira poznatog crvenog Muppeta sa žutim nosom - simpatičnog Elma, optužen je za vezu s maloljetnikom!

z.m.k. 13.11.2012 0 komentara

Nešto je trulo u ulici Sezam!

Produkcijska kompanija Sesame Workshop objavila je jučer priopćenje o suspenziji jednog od njihovih najpoznatijih lutkara, Kevina Clasha koji već 25 godina posuđuje glas i 'oživljava' Elma. U priopćenju stoji da je kompanija u lipnju ove godine zaprimila e-mail od 23-godišnjeg mladića koji tvrdi da je s Clashom započeo seksualnu vezu kada je imao 16 godina. Kompanija tvrdi da je temeljito istražila ove optužbe i da se dvaput sastala s optužujućim, ali smatraju da su njegove optužbe neutemeljene.

Ubrzo se oglasio i sam Clash, koji je danas 52-godišnjak i iza sebe ima propali brak i dijete: "Imao sam vezu s čovjekom koji me optužuje. To je bio sporazumni odnos između dvije odrasle osobe i duboko sam ožalošćen što on to pokušava prikazati kao nešto drugačije od onoga što je uistinu bilo. Ja sam gay. Nisam se nikad sramio toga ili to pokušavao sakriti, ali sam mislio da je to osobna i privatna stvar."

Ipak, usprkos tome što smatraju da Clash nije kriv za odnos s maloljetnikom, suspendirali su ga zbog kršenja kodeksa ponašanja i narušavanja imidža kompanije. Elmo je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih likova Ulice Sezam, koji donosi i veliku zaradu kompaniji jer se njegove lutke prodaju kao od šale, pogotovo u ovo predbožićno doba.

Komentari

Nema komentara.