Krvoproliće opet potreslo Hollywood - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Krvoproliće opet potreslo Hollywood

Krvoproliće opet potreslo Hollywood

Ubojstva djece u Connecticutu odgodila su premijeru 'Jacka Reachera' i izazvala autocenzuru televizijskih kuća.

s.p. 17.12.2012 0 komentara

Krvoproliće opet potreslo Hollywood

Nakon pokolja na premijeri filma 'Vitez tame: Povratak', Amerika opet žaluje nakon iracionalnog masovnog ubojstva. Ovog petka u Connecticutu poremećeni Adam Lanza je hladnokrvno ubio svoju majku, te zatim otišao u školu i ubio još 20 djece i 6 odraslih.

Iako pokolj nije povezan s filmovima, kao što je to bio slučaj s masakrom u kinu, Hollywood i televizijske kuće su naglo reagirali, svjesni činjenice da mnogi povezuju stvarno nasilje s nasiljem u filmovima i televizijskim serijama.


'Jack Reacher', trailer.

Stoga je zbog 'poštovanja prema obitelji žrtava' odgođena premijera akcijskog trilera 'Jack Reacher' u kojem na početku filma snajperist puca po ljudima. Prije emitiranja akcijske serije 'Homeland', gledatelji su upozoreni da 's obzirom na tragediju koja se dogodila u Connecticutu, program sadrži scene koje mogu uznemiriti'. Fox je čak odgodio i emitiranje novih epizoda serija 'Family Guy' i 'American Dad' jer se boji da bi njihov nekorektni humor mogao povrijediti nekoga.

Oglasila se i zvijezda 'Viteza tame: Povratka', francuska glumica Marion Cotillard, koja je izjavila da se 'nikad nije osjećala ugodno zbog oružja', 'pogotovo kada je izvan kontrole', a zaključila je da je 'ono dio američke kulture' i i vjeruje da će 'to biti teško promijeniti' jer 'neki ljudi ne mogu biti sigurni bez njega', a u isto vrijeme 'stvaraju ovu nesigurnost. To je začarani krug.'

Komentari

Nema komentara.