Za utjehu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Za utjehu

Za utjehu

Dok novinari hrane ekipu gladnu zvjezdanog trača raznoraznim nagđanjima ..te trudna je, te nije, te operirana je, te nije... Pitt svoju Aniston tješi 3 milijuna funti vrijednom jahticom.

20.07.2004 0 komentara

Za utjehu

I tako vuk sit, a ovce na broju. Vjerujemo da nije baš jednostavno biti zvijezda koja ne može niti na miru popušit joint, ali nema toga što zelembaći ne mogu riješiti. Sve vam je nadohvat ruke. Malo vam lijevi profil loše ispada na fotkama, a novinari k'o za inat najčešće s te strane napadaju - ništa zato - dok na klinici malo 'štucaju' nos, nek' i bradu malo uvuku, a da razlika ne upadne odmah u oči, dvije injekcije botoxa i malo kolagena sve će zamaskirati.

Wauu..!!! Pittovi su se vratili s ljetovanja, Jennifer ...naprosto blista... izvještavaju novinari s crvenog tepiha. No, stvarnost je potpuno drugačija i svi to znaju, ali to su pravila showbiznisa. Duboko iznutra Aniston pati jer sve što ona hoće je maleno, slinavo i kmečavo djetešce by Pitt. No, to nije jednostavno poput shoppinga zlatnom plastikom, što ne znači da plastika nije od pomoći. O ne!

Tri milijuna vrijedna jahta, i to s pedigreom, usidrena u nekom prekrasnom moru zasigurno će stvoriti malo više atmosfere od para mirisnih svječica i šampanjca. Kalizma, tako se naime zove jedrilo, je pripadala Elizabeth Taylor, a ona ju je dobila 1967. od svog 'on and off' ljubavnika i supruga Richarda Burtona kada je dobila Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Tko se boji Virginije Woolf?'.

Kalizma je duga 165 stopa, a ako vam stope ne znače puno - radi se o 98 godina staroj ljepotici dugoj 50.3 metra koju je prijašnji vlasnik, neki indijski tajkun, sačuvao u izvornom obliku i sa svim vrijednim umjetninama i antiknim namještajem. Idealno za opuštanje. Ako vas na jesen ne nahranimo viješću da je Aniston trudna... Pitt će se morati ponovo dobro isprsiti. A vi ćete opet morati čitati iste budalaštine. Buuu!!!

Više o Kalizmi

Komentari

Nema komentara.