Vijesti iz nesvijesti - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Vijesti iz nesvijesti

Vijesti iz nesvijesti

Hoće li George Takei otići u 'Star Warse', što možete očekivati od hita 'Pineapple Express 2' i je li Lady Gaga rođena da glumi mutanticu?

s.p. 02.04.2013 0 komentara

Vijesti iz nesvijesti

I ove godine se prvog travnja objavljuju razne šaljive i izmišljene vijesti, pa smo skupili one najbolje iz svijeta filma, a zanimljivo je da su se prvo pojavile na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter:

George Takei u 'Star Wars ep. VII'
Zvijezda 'Star Treka' u najnovijim 'Star Warsima'? Nismo znali da se ti serijali smiju miješati. I nije li George Takei malo prestar? Ah, s obzirom da je ta vijest potekla s glumčevog Facebooka i pošto je datum objave 1. travanj, onda je lako zaključiti da je riječ o šali, bez obzira na sliku Takeija /naslovna/ u ulozi Jedija koji se zove 'Ceti Maru'.

Trailer za 'Pineapple Express 2'

Ovaj trailer objavio je studio Sony Pictures na YouTubeu, Facebooku i drugdje, ali ni sami autori ne skrivaju da je riječ o niskobudžetnoj šali. No, James Franco, Seth Rogen i Danny McBride nisu tu samo da glume napušene tipove i promoviraju lažni nastavak nego na kraju trailera reklamiraju i jedan pravi film u kojem svi oni glume - 'This is the End'!

Lady Gaga kao mutantica
Kada je Bryan Singer na svom Twitteru objavio da će Lady Gaga igrati ulogu mutantice Dazzler u njegovom predstojećem filmu 'X-Men: Days of Future Past', mnogi nisu bili iznenađeni. Ta pjevačica se za takvu ulogu ni ne treba previše transformirati, ona i inače izgleda kao biće s drugog svijeta! Ipak, i ovo je bila još jedna prigodna šala, a  umjesto Gage u filmu ćete gledati glumice kao što su Jennifer Lawrence, Ellen Page, Halle Berry i Anne Paquin.

Izvor: Cinema Blend

Komentari

Nema komentara.