Otvoreno 4DX kino u Zagrebu! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Otvoreno 4DX kino u Zagrebu!

Otvoreno 4DX kino u Zagrebu!

U 4DX kinu možete uživati u pomičnim sjedalima, mirisima, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i svjetlosnim efektima koji će vam pružiti doživljaj - kao da ste u filmu!

Goran Trivić 13.12.2013 0 komentara

Otvoreno 4DX kino u Zagrebu!

Na presici održanoj 12. prosinca otvorena je prva 4DX kinodvorana u regiji - 4DX Samsung kinodvorana multipleksa CineStar Arena Zagreb! Okupljeni predstavnici medija i gosti imali su prilike od govornika saznati sve o 4DX kinodvorani u kojoj će se prikazivati cjelovečernji filmovi u potpuno novom 4D formatu te se uvjeriti u njezine jedinstvene tehničke mogućnosti, a praćenjem trailera s posebno prilagođenim 4DX efektima mogli su doživjeti i apsolutno kino iskustvo.

4DX uključuje golemo filmsko platno, visokokvalitetne zvučne sustave te posebne 4D efekte na svakom od 116 sjedala. Posjetitelji 4DX kinodvorane će prilikom gledanja filma imati osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju, i to zahvaljujući pomičnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti 4DX filmski doživljaj koji zaokuplja svih pet osjetila!


Trailer za 4DX kino.

Prvo svjetsko 4D kino za igrane filmove, CJ 4DPLEX, i vodeći hrvatski kinoprikazivač Blitz-CineStar sklopili su u srpnju ove godine ugovor kojim se sveobuhvatno 4DX iskustvo gledanja filmova dovodi u nekoliko multipleksa u Hrvatskoj i regiji bivše Jugoslavije. Ova suradnja rezultat je sve veće dostupnosti premijernih filmova najvećih holivudskih studija u 4D kinima, kao i uspješnog poslovnog modela koji 4DX pruža kinoprikazivačima, a Blitz-CineStar pridružit će se brojci od 56 4D kina diljem svijeta. 4DX pokrenut je 2009. od strane CJ CGV-a, najvećeg kinoprikazivačkog lanca u Aziji.
 
Čast da uđu u povijest hrvatske kinematografije kao prvi cjelovečernji  filmovi prikazivani u 4DX formatu pripala je najnovijem remek djelu Petera Jaksona 'Hobit: Smaugova pustoš' te animiranoj bajci 'Snježno kraljevstvo'. A među filmovima koje ćemo moći pratiti u novom 4D formatu naći će se uskoro i najveći nadolazeći hitovi među kojima ističemo: 'Ronin 47', 'Legenda o Herkulu', 'Need for Speed', 'Različita', 'Lego 3D'. Na presici je spomenuto da bi se mogli prikazivati i filmovi koji se već bili u kinodistribuciji kao što su - 'Avatar' i 'Gravitacija'.

Komentari

Nema komentara.