Pomozite žrtvama poplave! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pomozite žrtvama poplave!

Pomozite žrtvama poplave!

Studenti Akademije dramske umjetnosti pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za Gunju i okolna mjesta stradala u poplavama!

s.p. 19.05.2014 0 komentara

Pomozite žrtvama poplave!

Studenti, profesori i zaposlenici Akademije dramske umjetnosti danas, sutra i prekosutra, u ponedjeljak 19. svibnja, utorak 20. svibnja i srijedu, 21. svibnja, najavljuju akciju hitnog prikupljanja potrebnih stvari za područja pogođena poplavama, te pozivaju sve studente Sveučilišta u Zagrebu, građanke i građane, da se odazovu inicijativi. Prikupljanje je organizirano na Akademiji, na adresi Trg maršala Tita 5, od 10 do 20 sati.


Help Gunja - Stjepan Perić i Jelena Jovanova.

Izrazito su potrebne sljedeće stvari: voda, higijenske potrepštine, konzervirana hrana i odjeća. Građani se svakako pozivaju da, ukoliko mogu, svoj doprinos uplate donacijom na poseban žiro račun Općine Gunja: HR0924850031500005992. Donacije se mogu također uputiti pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 (6,25 kn, PDV uključen) za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj.


Help Gunja - Robert Knjaz.

Na Akademiji dramske umjetnosti trenutno studira 6 studenata koji dolaze upravo iz poplavljenih područja, a članovi Studija kreativnih ideja iz Gunje, koji su studenti režije, produkcije i montaže na ADU, napravili su i kratke video isječke kojim pozivaju na solidarnost i pomoć stanovništvu stradalom od poplava.


Help Gunja - Vera Zima.

Uz akciju hitnog prikupljanje potrebnih sredstava, u petak, 23. ožujka u dvorani F5 u Frankopanskoj 22 u 20.00 sati održat će se i humanitarna predstava 'Rekonstrukcija', ispita iz scenskog pokreta 2. godine studija Glume pod mentorstvom Ksenije Zec i Saše Božića.

Komentari

Nema komentara.