Nove akcije za pomoć poplavljenim područjima - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nove akcije za pomoć poplavljenim područjima

Nove akcije za pomoć poplavljenim područjima

ADU organizira nove humanitarne akcije, i to u kinu Tuškanac i kazalištu Kerempuh!

s.p. 23.05.2014 0 komentara

Nove akcije za pomoć poplavljenim područjima

U ponedjeljak, 26. svibnja u 20 sati u kinu Tuškanac u Zagrebu održat će se humanitarna projekcija kratkometražnog igranog filma 'Priča o Mari iz Velog Varoša' Igora Šeregija te dugometražnog filma 'Velika ljepota' Paola Sorrentina, u organizaciji Akademije dramske umjetnosti i Hrvatskog filmskog saveza. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je stanovnicima Gunje.

Dio je to humanitarne inicijative HELP Gunja koju su prije nekoliko dana pokrenuli studenti Akademije dramske umjetnosti koji dolaze upravo iz poplavljenih područja u Gunji i okolici. Cijena ulaznice za ovu priliku iznosi 15 kuna, a sav prikupljeni iznos uplatit će se na žiro-račun Općine Gunja.

Isti dan studenti 5. godine glume s ADU u suradnji sa Satiričkim kazalištem Kerempuh u 20 sati u Sceni Vidra izvode svoju uspješnu diplomsku predstavu, Molièreova 'Tartuffea' u režiji Krešimira Dolenčića. Prilog od ulaznica po cijeni od 20 kuna također je namijenjen pomoći poplavljenim područjima.

Ako niste u Zagrebu i ne možete prisustvovati ovim događanjima, iz inicijative HELP Gunja pozivaju da svoje donacije uplatite izravno na posebni žiro-račun Općine Gunja: HR0924850031500005992.

Podsjećamo da je aktivan i telefonski broj 060 90 11 putem kojeg možete donirati 6,25 kn (PDV uključen) za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj.

Komentari

Nema komentara.