Celebrity Deathmatch: Moore vs Eastwood - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Celebrity Deathmatch: Moore vs Eastwood

Celebrity Deathmatch: Moore vs Eastwood

Clint Eastwood je redatelju dokumentaraca Michaelu Moore zaprijetio smrću! Neće to učiniti tek tako, nego samo nego samo ukoliko u njega uperi – kameru!

filmski.net 14.01.2005 0 komentara

Celebrity Deathmatch: Moore vs Eastwood

Eastwood je hladnokrvnu prijetnju uputio u govoru dok je primao posebnu nagradu za film 'Million Dollar Baby', koju mu je u New Yorku dodijelilo Nacionalno vijeće kritičara (National Board Of Review). Redatelju 'Fahrenheita 9/11' je poručio da ga izbjegne kao temu nekog od svojih budućih filmova ako mu je stalo do glave na ramenima, javljaju već sve agencije.

Eastwood je poznat po tome što čvrsto podržava republikance (to su vam Bush i ekipa), ali je priznao da on i Moore dijele neke stavove oko toga kako bi američko društvo trebalo funkcionirati. 'Michael Moore i ja zapravo imamo mnogo toga zajedničkog – obojica cijenimo to što živimo u zemlji u kojoj postoji sloboda izražavanja. No, Michael, ako mi se ikad pojaviš na ulaznim vratima s kamerom – ubit ću te.'

Očekivano, nakon ove prijetnje, publika se počela gušiti od smijeha. No, kada je Clint to uočio, izjavio je: 'I to mislim ozbiljno.' A publika se odvalila smijati još jače. Mooreovi predstavnici iznistiraju da su komentari zapravo šala. 'Michael se smijao zajedno sa svima, a komentare gospodina Eastwooda je prihvatio u ležernom tonu, u kojem su i izrečene.'

Sve u svemu, svi se grohotom smiju. A nas baš zanima kako bi reagirala naša javnost i recimo Nenad Puhovski kad bi mu slične prijetnje uputio npr. Boris Dvornik.

Komentari

Nema komentara.