Affleckovi najdraži... čašica&roulette - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Affleckovi najdraži... čašica&roulette

Affleckovi najdraži... čašica&roulette

Benu Afflecku u zaista ne ide – osim turbulencija na ljubavnom planu, alkohola i svega što uz party ide, probleme mu radi ekipa sa seta. Eh koji peh!

m.n. 19.01.2005 0 komentara

Affleckovi najdraži... čašica&roulette

I dok njegovoj dragoj Jennifer Garner akcijska 'Elektra' nemilosrdno propada, a ideja o zaradi u vodu pada, Ben Affleck čini se ne mari previše za empatiju iliti igranje ramena za plakanje nego dere fino po svojim party navikama. Naime, bivši Benifer je trenutno u Vancouveru gdje snima, ili možda bolje rečeno bojkotira, svoj novi film 'Man About Town'.

Benny je, čini se, ponovno krenuo etanolskim cestama, iako se već 2001. svojevoljno prijavio u Promise Rehabilitation Center u Malibuu, ne bi li se odviknuo od druženja s raznim bočicama i čašama. Osim što se dobro zabavlja, svojim neprofesionalizmom žešće nervira svoje kolege na setu – jadnici (među kojima je i zanosna Rebecca Romjin Stamos) su tako izjavili da je nekoliko puta zaspao između snimanja dviju scena, da zaboravlja svoje lajne, a da je pri glumi prilično neuvjerljiv.

Na njega je navodno najviše ljut kolega John Cleese jer se pametnjaković Affleck na snimanju njihovih zajedničkih scena nije pojavio više od dva dana. Iako je i sam već davno izjavio da je slava potraćena na njega, možemo tužno ustvrditi da je od nekadašnjeg blistavila iz vremena druženja s Mattom Damonom Benu malo ostalo.
Komentari

Nema komentara.