Sofia Coppola rodila kćer - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sofia Coppola rodila kćer

Sofia Coppola rodila kćer

Prva kći Coppolina rođena je Parižanka, a u dogovoru s ocem, soft rokerom Thomasom Marsom, nazvana je Romy po Sofijinom bratu Romanu.

i.a. 29.11.2006 0 komentara

Sofia Coppola rodila kćer

Pariz i Francuska mjesta su gdje u posljednje vrijeme obitava izuzetno uspješna i mlada redateljica Sofia Coppola. Ne čudi stoga što je francusku prijestolnicu odabrala za mjesto rođenja svog prvog djeteta. Mala Romy, nazvana po Sofijinom bratu Romanu, rođena je u utorak, 27. studenoga, izvijestila je redateljičina predstavnica za javnost.

Otac male Romy je glazbenik Thomas Mars, pjevač francuskog banda Phoenix, kojeg je Coppola upoznala 1999. kada je dotični zajedno s bandom Air snimao pjesmu za sountrack filma 'The Virgin Suicides'. Zanimljivo, iste te godine Coppola se udala za Spikea Jonzea, s kojim je u braku bila do 2003. godine. Kako su se Sofia i Mars ponovo spetljali, nažalost - nije nam poznato..

Poznata po svom interesu za modu i sav šušur koji uz nju ide, redateljica se niti ovom prilikom nije propustila obradovati radostima šopinga za male djevojčice: 'Sve te haljinice…., ah baš je zabavno kupovati slatke stvarčice za ženske bebice'.

Posljednji film Sofie Coppole, 'Marie Antoinette', u domaćim kinima očekujemo početkom sljedeće godine.

Komentari

Nema komentara.