Pornić s Marilyn – obična laž? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pornić s Marilyn – obična laž?

Pornić s Marilyn – obična laž?

Trač stoljeća izgleda sve lažniji i lažniji. Eksperti osporavaju vjerodostojnost tipa koji tvrdi da je imao Marilynkinu snimku oralnog seksa.

s.p. 18.04.2008 0 komentara

Pornić s Marilyn – obična laž?

Tko ima pornić s Marilyn Monroe, nek' se javi! Mada, mi nikako ne možemo skupiti 1.5 milijuna dolara koliko je navodno dobio izvjesni Keya Morgan za prodaju snimke oralnog seksa Marilyn Monroe. Njegova priču je prvi objavio New York Post, a u njoj tvrdi da je pokojni direktor FBI-a J. Edgar Hoover od informatora nabavio famoznu snimku. Navodno je cijela ekipa FBI-ovih eksperata utvrđivala identitet osoba na snimci i potvrdili su da je Marilyn pružala oralni seks, ali kome - ne zna se.

Keya Morgan inače u vlastitoj produkciji priprema dokumentarac o Marilyn (u kojem pokušava dokazati da je ona ubijena), pa tvrdi da je prilikom istraživanja naišao na sina jednog FBI-evca koji mu je ustupio taj nijemi, crno-bijeli film. No, zbog 'dubokog poštovanja' nije izišao u javnost s tim, već je samo (skupo) prodao snimku biznismenu s Manhattana, koji će 'čuvati privatnost M.M.'. Yeah, right!


Keya Morgan govori o navodnom pronalasku pornića s Marilyn

Priča od početka ne drži vodu, pa nije ni čudno da se na web siteu Defamer pojavio opsežni članak u kojem stručnjaci za Marilyn Monroe (e, to je pravo zanimanje!) tvrde da je riječ samo o još jednoj u nizu prijevara vezanih uz poznatu glumicu. Naime, već su više puta objavljivane navodne fotke i snimke seksa s Marilyn Monroe, ali bi se uvijek pokazalo da je riječ o zabuni ili podvali. Još sa svog života glumica je tužila prevarante koji su pokušali lažirati pornić s njom.

Najsumnjivija u cijeloj priči je biografija Keya Morgana - tip bez poslovne ili filmaške karijere, koji tvrdi da poznaje mnoge slavne osobe, pa posvuda ostavlja svoje fotke u kojima se fotografirao pored njih. Iako je njegov predstavnik to demantirao, navodno se hvalio da je izlazio s Mariah Carey i Renee Zellweger. 

Bivši ljubavnici? Keya i Mariah? Mmmda...

Uza sve to, film je navodno rađen dok je Marilyn bila obična starleta, pa je sumnjivo zašto bi FBI nabavljao njene snimke iz vremena dok još nije bila slavna i poznavala Kennedyjeve? A i autentičnost Marilyn na prastaroj snimci potvrđuje se isključivo njezinim poznatim madežom i 'energijom koja zrači iz nje'. Nije baš puno dokaza za snimku koja je navodno prodana za milju i pol, s tim da Morgan ne odaje ni ime dobavljača ni ime kupca snimke.

A ako je Morgan imao filmić, kako to da nije to htio dokazati barem sličicom iz filma, a kamoli ne insertom koji bi savršeno pristajao u njegov dokumentarac o M.M.? Mnogi voajeri nadaju se da sexy snimka ipak postoji, a ako kojim slučajem izađe u javnost, očekujemo da Lindsay Lohan u počast Marilyn napravi i - svoju verziju.

Komentari

Nema komentara.