Tjedna doza žutila - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tjedna doza žutila

Tjedna doza žutila

U ovotjednoj trač drušvenoj kronici pretresamo Lego kockice, kostime za Halloween, reklame za *piiiiip* i kulturnu scenu New Yorka.

z.m. 19.09.2008 0 komentara

Tjedna doza žutila

Lego čovječuljci ove godine slave 30 rođendan pa je tim povodom kompanija izradila mini figurice poznatih osoba. Plastični make-over tako su dobili Beckhamovi (ona s ogromnim naočalama bez kojih se ne pojavljuje u javnosti, a on u nogometnom dresu), istetovirana Amy Winehouse, utegnuta Madonna, Brad i Angelina i njihova dječica /naslovna/, kao i britanski TV vrtlar Alan Titchmarsh i sudački žiri reality showa 'X Factor'. Ipak, s ovim figuricama se djeca i kolekcionari neće moći poigrati jer neće biti puštene u prodaju.

Lego Madonna, Amy i Beckhamovi

Zato će se obožavatelji 'Viteza tame' ove Noći vještica moći zamaskirati u Jokera. Lik kojeg je odglumio pokojni Heath Ledger već je eksploatiran u obliku plastične figurice, a sada se za 199 dolara može nabaviti i Jokerov kostim za Halloween. Prodaju ga i u dječjim veličinama.

Kad smo već kod kupi/prodaj vijesti ne možemo zaobići Coca Colu i njezinu novu reklamu u kojoj je korištena glazbena tema iz novog Bonda 'Quantum Of Solace'. Nju su pisali Alicia Keys (koja uskoro dolazi u Zagreb!) i Jack White, koji je navodno bio jako ljut što je pjesma iskorištena u reklami pa se u potpunosti ogradio od toga. Samo nekoliko dana nakon objave reklame pjesma je u cjelosti 'procurila' na Internet, a možete je poslušati ovdje.

Filmovi o Bondu poznati su po tome što besramno reklamiraju određene proizvode, a time se proslavila i filmska inačica 'Seksa i grada'. Zelembaći su se omilili i autorici knjige po kojoj je nastala originalna serija, Candace Bushnell, koja će napisati još dvije knjige o Carrie. Ovoga puta radnja će se odvijati u njeznim tinejdžerim godinama. Hm, hm, miriše li još netko filmsku ekranizaciju?

U New Yorku je održana premijera drame 'Svi moji sinovi' u kojoj je svoj broadwayski debi imala Katie Holmes. U publici je bio i Tom Cruise, koji se od svoje ženice valjda ne odvaja ni kad ova ide na wc. Upravo zbog njega ispred kazališta se okupilo tridesetak prosvjednika koji su uzvikivali: 'Scijentologija ubija!', a netko je imao i poster 'FREE KATIE!' Glamurozno i nezaboravno, nema što…

Komentari

Nema komentara.