Halloween po Gilliamu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Halloween po Gilliamu

Halloween po Gilliamu

Kada legendarni pythonovac snimi dokumentarac o ukletom trkalištu, onda znate što možete očekivati - briljantni mockumentary!

s.p. 02.11.2010 0 komentara

Halloween po Gilliamu

Terry Gilliam nikako da snimi svoj film o Don Quixoteu - ali zato ima vremena da snimi zabavni kratkiš! 'The Legend of Hallowdega' je Gilliamov mockumentary koji je snimljen da izreklamira NASCAR-ovu utrke AMP Energy Juice 500 koja se odvija baš u vrijeme Noći vještica, odnosno 1. studenog.

 


'The Legend of Hallowdega', trailer.

 

Tako je i ovaj film rađen u stilu dokumentaraca koji otkrivaju događaje 'na rubu znanosti', pa se istražuje tajna 'ukletog trkališta' koje je navodno smješteno na indijanskom groblju - što nikad nije dobar znak. Glavni istraživač je otkačeni stručnjak za paranormalno Kiyash Monsef kojeg glumi David Arquette, a film sadrži i namještene intervjue sa slavnim vozačima NASCAR-a Daleom Earnhardtom Juniorom i Darrellom Waltripom. 

18-minutni film napisao je jedan od scenarista 'Daily Showa' Aaron Bergeron, a u jednoj od uloga pojavljuje se i Justin Kirk, poznat po ulozi u 'Travi'. Za dodatne informacije konzultirajte službenu stranicu filma koja sadrži i 'scene iza kulisa', a ovaj film možete i besplatno pogledati na Internetu pa krenite u utrku za ovim filmom!

Komentari

Nema komentara.