Kate Moss se skinula, ali i progovorila! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Kate Moss se skinula, ali i progovorila!

Kate Moss se skinula, ali i progovorila!

Kate Moss je trebala biti misteriozna, putena Miss X u Figgisovom reklamnom kratkom filmu za Agent Provocateur. Mi mislimo da joj nije uspjelo, a vi?

p.h. 06.09.2006 0 komentara

Kate Moss se skinula, ali i progovorila!

'Budite pripravni u rujnu, stiže nešto veliko', glagoljio je u vezi svoje reklamne kampanje Joe Corre, sin Vivenne Westwood i vlasnik Agent Provocateura, znamenite britanske kuće donjeg veša. Rujan je stigao, a na službenim stranicama iskrsnula je reklamna kampanja od 4 kratkiša 'Dreams Of Miss X' u režiji već poluslužbenog Correovog redatelja Mikea Figgisa s Kate Moss u glavnoj ulozi.

Prvi, 'Shadows', već je online, a kako bi se ljubitelji čipkice, korzeta i haltera pržili na blagom plamićku, ostala tri koji također prate fantazije misteriozne Miss X, bit će dostupna u vremenskim razmacima od po 2 mjeseca, pa računajte.

U 6minutnom crno-bijelom kratkišu Kate Moss razbarušene kose i demonskih očiju, odjevena u AP gaćice, grudnjak i haltere leži na krevetu i proživljava neku vrstu erotskog snoviđenja o kojem gledatelje obilno izvještava na svom besprijekornom british englishu.

Moss 666

Dok kamera luta sjenovitim hodnicima mračne kuće, reproducirajući njenu strahom i neizvjesnošću ispunjenu viziju, Miss X povremeno dodirne poneki komad svog donjeg veša (bit će da je uzbuđena) i učini koji nagli pokret kao da je napadaju mračne sile. Zbog loše izvedbe ovoj bi pomalo izlizanoj eksploataciji Mossičinog lika i djela u reklamne svrhe (od CK-a do Vuittona), umjesto Miss X mnogo bolje pristajao nadimak Moss 666.

Kostim i dekor 'Shadowsa' nešto su decentniji od spotića za AP s Kylie Minogue u sedlu i 'Tied Up At the Office', tako da je prepoznatljiv Figgisov burleskni ton ovaj put izostao, a atmosfera dosta nalikuje Fuquinom reklamnom šortu 'The Call' s Naomi Campbell.

Figgis, koji je iznimno zadovoljan Kateinim talentom i profesionalnošću, snimio je sva četiri shorta u jednom cugu, tako da ostatak čeka online premijeru. Obožavatelji Kate Moss posebno se raduju trećem, u kojem se u potpunosti razgolitila, što joj nije bio ni najmanji problem. Skidanje krpica Mossovoj očito leži, a gluma i izgovaranje teksta baš i ne, tako da je ono veliko što je Corre nadobudno najavljivao na kraju ispalo doista veliko - ništa.

U iščekivanju trećeg, s čednijim, prvim dijelom 'Miss X' tetralogije zadovoljite se ovdje.

Komentari

Nema komentara.