Nepostojeći rimejk Caligule?! - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Nepostojeći rimejk Caligule?!

Nepostojeći rimejk Caligule?!

Trailer za nepostojeći rimejk Gore Vidalovog 'Caligule' iz redateljske palice mladog talijanskog umjetnika Francesca Vezzolia je samo za one iznad 18.

p.h. 16.11.2006 0 komentara

Nepostojeći rimejk Caligule?!

Kad smo vam 2005., s velikim veseljem najavljivali trailer za nepostojeći rimejk Brass/Guccioneovog 'Kaligule' koji je mladi talijanski umjetnik Francesco Vezzoli (Brescia, 1971) snimio specijalno za venecijanski Bijenale, slutili smo smiješnu orgiju, al' sigurno se nismo nadali vidjeti:

1. Helen Mirren u takvom čemu
2. Benicia Del Tora u zlatnom namudnjaku koji je sašila Donatella Versace
3. Courtney Love koja se nije uspjela otrijeznit u ulozi Kaligule
4. Djevojke s penisima
5. Dementnog Gore Vidala glavom i bradom kako objašnjava kako je svaki trenutak u ljudskoj povijesti mračan.

/Fenomenalni trailer još prije par sati nalazio se ovdje, no nečija ga je okrutna ruka skinula s You Tubea, pa vas prepuštamo vašim surferskim sposobnostima./

Uz to, u filmu za kojeg smo već iznašli hrvatski prijevod, a on glasi - 'Kaligulica' glumi i Kallean de Castelbajac komu je to pravo ime, u kameo roli 3. rimskog cara pojavljuje i sam redatelj, a Milla se Jovovich mili u ulozi njegove sestre i priležnice Druscille.

Vezzioli, čije ime smo si upravo istetovirali na podlaktici pored sidra, s ovom zajebancijom naveliko obilazi svjetske muzeje, na žalost, zasad se ne govori o dugometražnom ostvarenju, ali ako u priču upletemo 3 kapi zmijskog znoja, trepavicu i vintage mokasinu, tko zna...

Komentari

Nema komentara.