Raimi na platformi straha - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Raimi na platformi straha

Raimi na platformi straha

Dok čeka signal za Spidermana 4, ili nešto dostojno njegove palice, Sam Raimi njeguje mlade nade horora za Sonyevu platformu - FEARnet.

p.h. 02.04.2007 0 komentara

Raimi na platformi straha

Spiderman guru i redatelj 'The Evil Dead' franšize, veliki ljubitelj hororaca i zaštitnik mladih horor nada, Sam Raimi prihvatit će se produciranja barem dva jezovita kratkiša na platformi za razvoj trilera i horora FEARnet, javlja Cinematical.

Raimi će producirati prva dva projekta za site koji su krajem 2006. lansirali Sony Comcast i Lionsgate, a koji služi kao platforma za razvoj i promociju horor/triler projekata i kao prilika ljubiteljima krvavih priča za druženje i razonodu. Raimi će filmove producirati zajedno s vjernim drugom Robertom Tapertom (koredateljem Raimijevog 'The Evil Dead' iz 1981. te redatelj i scenarist brojnih epizoda 'Xene Ratnice') za zajedničku im kuću, Ghost House Pictures, a serijal će podijeliti u 7 webizoda, svaki segment po 5 do 7 minuta trajanja. 

'Webizode' će biti financirane putem oglasa, a bit će dostupne na platformi Fearneta – bilo putem VOD-a, streaminga ili dostupne za download na mobitele. Prvi na redu je kratkiš 'Devil's Trade', horor - triler po scenariju Bena Ketaija koji je scenarij kratkih priča trenirao na seriji horor kratkiša 'Tales From the Grudge'. 'Vražja trgovina' je priča o trojici tinejdžera koji kupe nešto preko interneta, pa otkriju da je stvar prokleta, a prokletstvo misteriozno prešlo na njih.

Drugi projekt, nastao prema stripu Stevea Nilesa bit će reklamica i prequel za film Raimijeva pulena Davida Sladea '30 Days Of Night' opet o grupici vampira na zimskom odmoru u malom izoliranom Aljaškom gradu, gdje ih promjećuje lokalni šerif Eben Olemaun (Josh Hartnett) i njegova šerifska polovica Stella Olemaun (Melissa George).

Trenutno Raimi na redateljskom lageru nema ništa, osim potencijalnog i još nepotvrđenog režiranja 'Spideya 4', te mini serijala o junaku koji traži misterioznu knjigu u šumi 'Wizard's First Rule', prema istoimenoj knjizi Terrya Goodkinda, Raimi ima posla preko glave. Osim poslića s Fearnetom, tu je još bar 5 projekata, a svi se vrte oko vampira, knjižica, kutija i šume - provjerite ih sve ovdje.

PS. Projekt 'The Shadow', ekranizacija omiljene Raimijeve stripovske persone, koju smo nadobudno najavili ovdje je propala jer Raimijeva kuća Bockaroo Ent. nije uspjela otkupiti prava na strip. RIP.

Komentari

Nema komentara.