Scarlett prekida u duetu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Scarlett prekida u duetu

Scarlett prekida u duetu

Pete Yorn poželio je snimiti duet sa svojom frendicom Scarlett Johansson, a na kraju je dobio cijeli album balada nazvan 'Prekid'.

s.p. 04.09.2009 0 komentara

Scarlett prekida u duetu

Pjevaču Peteu Yornu ostvarili su se njegovi snovi o Scarlett Johansson. Ne, nije riječ o seksualnim fantazijama - oni su ipak samo dobri prijatelji, a Peteu je kao kreativnom glazbeniku samo palo na pamet da uzme Scarlett kao pjevačicu na zajedničkom albumu 'Break Up'. To se nije dogodilo nakon Scarlettičinog albuma s obradama Toma Waitsa, već dosta ranije, 2006. Yorn je izjavio da je prvo otkrio 'Bonnie and Clyde', stari album Sergea Gainsbourga kojeg je ovaj francuski pjevač snimio 1968. zajedno s Brigitte Bardot.


'Relator', prvi spot Scarlett Johansson i Petea Yorna s novog albuma.

Zatim mu je došla inspiracija da i on snimi jedan sličan album u kojem će opisati raspad jedne strasne veze. Ponudio je mikrofon frendici Scarlett, a ona je pristala. Kasnije se prisjetila da je Pete, nakon što je Scarlett otpjevala prvu pjesmu, izjavio da je 'tako radostan što ona zna pjevati' jer ni on sam nije znao kakve su njezine glasovne mogućnosti.


Kratka reklama za 'Break Up', novi album Scarlett Johansson i Petea Yorna.

Yorn je iskusni glazbenik i autor koji iza sebe ima nekoliko albuma i filmskih soundtracka (npr. za 'Shrek 2'), a ovaj album koji izlazi početkom rujna bit će u znaku balada i country rocka. Na omotu albuma bit će lažne paparazzi slike Scarlett i Petea, ali oni nisu bili u vezi - jedina slavna glumica s kojom je Pete hodao bila je Winona Ryder. A Scarlett i s ovim projektom nastavlja svoju glazbenu karijeru i kaže da je 'kao mala uvijek htjela zvučati kao Frank Sinatra', pa 'još uvijek čeka da se to i dogodi'.

Komentari

Nema komentara.