Gologuzi izbor Mr.Skina - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Gologuzi izbor Mr.Skina

Gologuzi izbor Mr.Skina

Kakvi Oscari za fotografiju, glumu i scenarije - prave nagrade dodjeljuju se za najbolje sise, guzu, seks utroje i lezbijske scene. A pobjednice su...

s.p. 29.02.2008 0 komentara

Gologuzi izbor Mr.Skina

Možda vam je dosadila sezona silnih filmskih nagrada, ali one erotske su vrlo slikovite, vjerujte. Godišnje 'Anatomske nagrade Mr.Skina' dodjeljuju se na sajtu koji i inače prati, mjeri i objavljuje golotinju glumica u mainstream filmovima. Mr.Skina je naročito popularizirao hit-film 'Zalomilo se' a pažljiviji čitatelji već su i prije mogli vidjeti naš članak o 'recenzentima golotinje'.

Ovogodišnje nagrade bave se uglavnom produkcijom koja, na žalost, još nije došla u hrvatska kina ili na TV ekrane, osim eventualno na HBO. Tako je najerotičnija scena ona sa slatkom Heather Graham u 'Adrift in Manhattan', a najbolja TV erotika je ona iz serije 'Tell Me You Love Me'.


Heather Graham u sado-mazo sceni iz filma 'Adrift in Manhattan'

Ipak, dosta pobjednica smo mogli vidjeti i kod nas. Nagradu za najbolje donje rublje dobiva Jessica Biel u filmu 'Chuck, sada možete poljubiti Larryja', a najbolji (lažni) muf je onaj kojeg pokazuje Malin Akerman u 'Zavodniku'. Kada smo kod dijelova tijela, najbolja bradavica pripada Milli Jovovich u '.45', najbolja guza izvjesnoj Gabrielle Richens u 'Hacku!', a najbolje sise pripadaju Keeley Hazell u kratkom filmu 'Cashbacku'.


Erotska scena Mille Jovovich iz '.45'- usporeno, za one koji vole vidjeti 'detalje'

Nije samo 'Cashback' bio traženi kratkiš, najveća senzacija i 'najbolja gola scena u kratkom filmu' bila je gologuza Natalie Portman'Hotelu Chevalier' /naslovna/ . Filmić se prvo mogao skinuti s Neta, a sada se vrti i u hrvatskim kinima, kao 'predigra' filmu 'Darjeeling d.o.o.'.


'Cashback' - insert iz kratkog filma koji voajerima ostaje dugo u sjećanju

Druga kratkometražna senzacija bio je trailer 'Beowulfa' s Angelinom Jolie, koja je najerotičnija na svijetu čak i kada je animirana i prekrivena zlatnom bojom. Takvo što ne smije se prikazivati djeci, zato je i trailer 'Beowulfa' za američko tržište morao biti skraćen.


Najbolja animirana erotika je necenzurirana Angelina u 'Beowulfu' - valjda će dječaci moći spavati poslije te scene

Najbolja dječja zvijezda koja je dobro 'narasla' je Christina Ricci u 'Black Snake Moanu', a najsexy lezbijske scene (Katherine Moennig i Kristanna Loken) dolaze iz serije koju vole i dečki i cure - 'The L Word'. I ova američka nagrada ima kategoriju za strani film, nagrađen je nastup Saffron Burrows koja gola pozira u 'Klimtu'. Eto zašto je Amerima europski film sinonim i za erotski film.


'Klimt', 'eurotski' film sa Saffron Burrows i Veronicom Ferres

S obzirom na brojne spomenute, a kod nas neprikazane filmove - nadamo se da će distributeri poduzeti nešto i pripremiti i 'Mr.Skin reviju' u našim kinima. Za informacije koje filmove da traže, neka pogledaju ovdje.

Komentari

Nema komentara.