Lindsay Lohan - seksom do slave - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Lindsay Lohan - seksom do slave

Lindsay Lohan - seksom do slave

Vječno pijana, bez gaćica, druži se s Paris Hilton, glumi u lošim hororcima – pa ne očekujete valjda da joj daju uloge opatica?

s.p. 04.04.2008 0 komentara

Lindsay Lohan - seksom do slave

Koja uloga bi bolje pristajala Lindsay Lohan nego uloga nimfomanke? Možda uloga - gole nimfomanke? Zadnji trač javlja da će u filmu 'Florence' glumiti konobaricu-seksualnu ovisnicu, a da za tu ulogu baš i neće trebati odjeće. Ah, Lindsay, jadna Lindsay. Počela je kao dječja zvijezda Disneya, Mattel je kreirao lutkice s njezinim likom, a njezini obožavatelji su raspravljali po forumima kako je ona 'fina glumica' i kako se 'sigurno neće skidati na filmu'.

Djelomično su i bili u pravu,  na FILMU se nije skidala, ali u ostalim prilikama jest. Paparazzi su tako snimili, a cijeli svijet vidio kako izgleda kada Lindsay ne nosi gaćice u javnosti. Tako je to kada ti je srodna duša Paris Hilton, a onda lako završiš kao ona - u pritvoru. Lohan je privođena zbog posjedovanja droge i vožnje u pijanom stanju, a sve je završilo na klasični holivudski način - odlaskom na kliniku za rehabilitaciju.

Slika Lindsay Lohan koja svima pokazuje svoju mačkicu.
Čak i tamo joj je bilo teško odreći se cuge, iako joj je baš zbog toga karijera počela propadati. U javnost je izišlo i pismo jednog od šefova studija u kojem optužuje Lindsay da na snimanje ne kasni zbog 'bolesti', već zbog cjelonoćnog partijanja. Nakon propasti nekoliko posljednjih filmova, zlobni novinari su počeli govoriti kako bi ona trebala početi plaćati studije da ju zaposle, a ne obratno. Jedan od najvećih promašaja bio je film 'Znam tko me ubio' za koji je Lindsay dobila nekoliko Zlatnih malina, a to je bio jedan od onih holivudskih filmova u kojem nije bilo golotinje, iako je glavni lik - striptizeta.

Nakon oporavka od cuge, Lindsay sada mijenja strategiju, a mora popraviti i karijeru. Stari trik je golo poziranje (naslovna), naravno uz 'umjetnički motiv' - posveta Marilyn Monroe. Zatim je navodno slijedila i odluka Lindsay da prihvati 'kontroverzne uloge' u kojima će 'pokazati svoje glumačke sposobnosti'. Zato će prvo u filmu 'Manson Girls' glumiti članicu bande Charlesa Mansona (koji je ubio Sharon Tate), a zatim ide na 'kontroverznu' uloge nimfomanke. Zlobnici samo komentiraju da će jedina kontroverza biti da li Lindsay mora glumiti nimfomanku ili će se samo - ponašati prirodno.

Komentari

Nema komentara.