Traži se KRV! - Kratki
Home      Vijesti      Kratki      Traži se KRV!

Traži se KRV!

Kultura promjene Studentskog centra ponovno otvara natječaj za KRV – Kućni Reklamni Video!

s.p. 04.03.2010 0 komentara

Traži se KRV!

Dosta vam je dosadnih, napornih, seksističkih, zastarjelih i loše sinkroniziranih reklama koje vam prekidaju omiljeni program? Snimite sami svoju reklamu! Kultura promjene Studentskog centra otvara natječaj za KRV tj. Kućni Reklamni Video pa se pozivaju svi zainteresirani da snime svoju reklamu. Kao i uvijek, KRV stavlja ideju ispred kvalitete, pa se snimati može amaterskom kamerom, fotoaparatom, čak i mobitelom.

Uvjeti prijave su: maksimalno trajanje reklame od 60 sekundi, a reklamirati se trebaju isključivo hrvatski proizvodi/usluge medijski manje eksponiranih oglašivača. Zabranjeno je reklamiranje pornografije, narkotika, proizvoda koji zagađuju okoliš te proizvođača koji ne poštuju ljudska prava.

Svi pristigli radovi prikazat će se u sklopu 19. Dana hrvatskog filma koji će se održati u Studentskom centru od 06. do 10. travnja. Žiri ce odabrati najbolje reklame i nagraditi ih. Reklame treba slati na DVD-u sa svim podacima autora (ime i prezime ili pseudonim, e-mail adresa i telefon) najkasnije do 01. travnja 2010. na adresu: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU, TEATAR &TD – ZA KUĆNI REKLAMNI VIDEO – KRV, n/r Danijela Terek, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Komentari

Nema komentara.