Ljubav nema cijenu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ljubav nema cijenu

Ljubav nema cijenu

Love Don't Cost a Thing (2003.)

Warner Bros. / ISSA film i video

100' komedija, romansa

Režija:           Troy Beyer

Uloge: Nick Cannon, Christina Milian, Kenan Thompson, Kevin Christy, Al Thompson

Scenario:        Michael Swerdlick, Troy Beyer, Michael Swerdlick

Producent/i:   Oren Koules

Linkovi: imdb

Ljubav nema cijenu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
2
0.00

Remake romantične teen komedije 'Can't Buy Me Love' iz 1987. priča je o povučenom štreberku koji dolazi u centar pažnje uz pomoć laži i najpopularnije djevojke na školi. 

U centru radnje nalazi se Alvin Johsnon (Nich Cannon), povučeni srednjoškolac, odlikaš koji vrijeme provodi u uskom krugu najbližih prijatelja. Nakon što najpopularnija djevojka na školi Paris Morgan doživi automobilsku nesreću, Alvin po prvi puta dolazi u kontakt sa glamuroznim djelom svoje srednje škole.

Novo okruženje mu se odmag svidi te se nastoji uklopiti. U tome će mu pomoći upravo Paris. Naime, za pomoć oko automobila Alvin traži da se Paris pred cijelom školom predstavlja kao njegova djevojka što ova prihvaća. Nije potrebno napominjati koliko je Alvinov rejting skočio preko noći.

Alvinovim prijateljima nova se situacija neće nimalo svidjeti no zasljepljen novostečenom popularnošću on to jednostavno ne vidi. Osim prijateljstva na kocku je stavio i priliku za dobivanje stipendije prestižnog fakulteta što mu je do prije koji dan bila najvažnija stvar u životu. Slava udarila u glavu. Hoće to tako.