Tempted - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tempted

Tempted

Tempted (2001.)

HBO / Blitz film i video

95' triler

Režija:           Bill Bennett

Uloge: Burt Reynolds, Saffron Burrows, Peter Facinelli, Mike Starr, George DiCenzo

Scenario:        Bill Bennett

Producent/i:   Bill Bennett, Jean-Charles Levy, Massimo Saidel, Norm Waitt

Linkovi: imdb

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Bogataš na samrti sprema se za pisanje oporuke ostavljajući imovinu prelijepoj, mladoj ženi, no prije toga se želi uvjeriti u njenu odanost te ju stavlja na kušnju.

Charlie Le Blanc (Burt Reynolds) je bogati poslovni čovjek koji otkriva da mu od života nije preostalo mnogo. Njegova žena Lilly (Saffron Burrows) puno je mlađa od njega, o ljepoti da i ne govorimo (nije ni čudno nakon toliko plastičnih operacija nekad zgodnog glumca).

Chaliju je vrijeme da napiše oporuku u kojoj će se naći samo jedno ime - ono njegove prelijepe, mlade supruge. Prije nego što joj ostavi svoje bogatstvo želi se uvjeriti u njenu odanost. Sprijateljuje se sa Jimmyem Mulateom, zgođušnim mladićem kojem nudi 40000 USD ukoliko mu pokuša zavesti ženi.

Jimmy u početku odbija no nakon što po prvi puta baci oko na neodoljivu Lilly prihvaća ponudu. Njegov pokušaj završava neuspjehom te se ispostavlja da je Lilly zaista odana supruga.

Situacija će se zakomplicirati kada Charlijeva tajnica kaže Lili sve o njegovom planu. Pobješnjela Lilli poziva Charlija k sebi. Slijedi strastvena noć koja nije prošla neopaženo od strane Charlija, koji je po kući postavio kamere. Kada Charlie priupita Jimmyja za rezultate njihovog testa, ovaj mu, zaljubljen do ušiju, odgovara kako ničega nije bilo. Charlie smišlja novi plan kako bi kaznio novopečene ljubavnike.