U zamci - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      U zamci

U zamci

Trapped (2002.)

Columbia Pictures / Blitz film i video

106' krimi, triler

Režija:           Luis Mandoki

Uloge: Pruitt Taylor Vince, Charlize Theron, Stuart Townsend, Courtney Love, Kevin Bacon

Scenario:        Greg Iles

Producent/i:   Luis Mandoki, Mimi Polk Gitlin

U zamci

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.08
13
0.00

Par otmičara služi se naoko savršenim planom pri iznuđivanju novca od bogatih obitelji sve dok ne nalete na žrtvu koja također ima plan, i to identičan njihovom.

Kevin Bacon i razuzdana Courtney Love su Joe i Cheryl Hickley, duo otmičara koji ima naoko savršen plan - oteti dijete bogatih roditelja na 24 sata. Jedno drži majku pod kontrolom dok drugi preuzima otkupninu od oca.

Njihove najnovije žrtve su Karen (Charlize Theron) i Vill Jennings (Stuart Townsend), imućan par iz Oregona i njihova prekrasna kćer. Karen je uspješna, popularna dizajnerica, a Will priznati anesteziolog i istraživač na pragu otkrića novog lijeka.

Iako je njihov provjerni plan dosada bezprijekorno funkcionirao, ovoga puta to neće biti slučaj. Jenningsi su, ispostavit će se, veoma različiti od njihovih dosadašnjih žrtava. Oni se, naime, otmičarima suprotstavljaju njihovim vlastitim oružjem.

Njihova kćerka Abby, koja boluje od astme baš kao i kćer Hickleyevih, sve je samo ne njihova idealna žrtva. Uz to, tata Jennings o Hickleyevima zna puno više nego što to oni misle.