Savršena maska - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Savršena maska

Savršena maska

The Master of Disguise (2002.)

Revolution Studios / Blitz film i video

80 min. komedija, obiteljski

Režija:           Perry Andelin Blake

Uloge: Dana Carvey, Jennifer Esposito, Harold Gould, Brent Spiner, James Brolin

Scenario:        Dana Carvey, Harris Goldberg

Producent/i:   Adam Sandler, Jack Giarraputo

Linkovi: imdb

Savršena maska

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.00
1
0.00

luky11 14.07.2005 Ocjena recenzije : 5.0

Who's your daddy?

Dana Carvey (to je muško ime) je solidan glumac koji je glumio u Wayneovom svjetu sa Mike Myersom i doživio jako dobar uspjeh.Ali onda se ponižavao sa nastavcima.I onda primi ulogu u ovom filmu.Mogu samo reći da je mogao on i puno bolje da je htio.Iako se ne čini baš dobar glumac u ovom filmu,on zna dosta dobro glumiti.
Ovo je mogao biti dosta dobar film da ga nije upropastio svojim forama koje su bile jako dobre kad ih je prvi put ispucao.Ali onda ih je sve više i više puta ponavljao i s vremenom postanu jako dosadne.Meni ososbno je bila najbolja fora imitiranjem glasova iz Shreka (Mike Myers i Eddie Murphy).Ali ima nešto dobrih pjesama.Ako ste gledali Čovječe,gdje mi je auto? sigurno ste primjetili da je sve od početka izgledalo obećavajuće i zabavno,ali onda svojom glupom pričom je uprpašten cijeli film.I ovaj film je isti slučaj.Glupa radnja na kraju filma upropasti cijeli film.
Bezveze bi mi bilo prepričavati priču zato jer stvarno nema nekog smisla.bolje bi bilo uzeti neki Sandlerov film i pošteno se nasmijati,a ne gledati ovo.
Ali zbog nešto malo smijeha i ponešto dobre glazbe,mogao bi ovom filmu dati neku dvojkicu.
Samo ako budete gledali ovaj film i ako vam bude išao na živce,molim vas,nemojte stati pred televizor i udarati ga govoreći Who's your daddy.
Preporučam da si uštedite vrijeme i uopće ne posuđujete ovaj film,nego pogledajte neki film sa Sandlerom ili ako se hoćete dobro nasmijati,neki film sa Jim Carreyom.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: