Najluđi odmor - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Najluđi odmor

Najluđi odmor

Johnson Family Vacation (2004.)

Fox Searchlight Pictures / Continental film

97' komedija

Režija:           Christopher Erskin

Uloge: Cedric the Entertainer, Vanessa L. Williams, Solange Knowles, Bow Wow, Gabby Soleil

Scenario:        Todd R. Jones, Earl Richey Jones

Producent/i:   Andrew Sugerman

Linkovi: imdb

Najluđi odmor

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.14
7
0.00

Nate Johnson je jedan od onih 'sve što može poći po krivu poći će' pehista. Sa obitelji kreće na odmor u Missouri do kojeg je dug put i pregršt prilika za neprilike.

Uz Natea (Cedric the Entertainer) za volanom, sjedi njegova žena Dorothy (Vanessa L. Williams) koja nije 'luda' za ovakovim egzibicijama te želi samo udovoljiti djeci. Ona su pak, priča za sebe. Njihova kćer tinedžerica fura se na Lolitu, a mlađi sin se druži s imaginarnim psom kojeg se nikako ne može riješiti.

Sve ovo teško pada Nateu kojem polako, ali sigurno ponestaje strpljenja. Uz probleme unutar automobila, dobar dio dogodit će se i na cesti – krivo skretanje u Arizoni, kvar kočnica u Coloradu, da bi u Kanzasu završili iza rešetaka.

'Najluđi odmor' je režiserski debi Christophera Erskina, redatelja koji se do sada bavio uglavnom komercijalnim prilozima, video spotovima (TLC. Missy Elliot, Boyz II Men...) i reklamama (Pontiac, Foot Locker). Ovo je još jedan primjer sve prisutnijeg trenda prema kojem se režiseri spotova okušavaju u filmu i to gotovo isključivo komedijama (McG i 'Charlie's Angels).