Anakonde: Lov na krvavu orhideju - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Anakonde: Lov na krvavu orhideju

Anakonde: Lov na krvavu orhideju

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004.)

Sony Pictures Releasing / Blitz film i video

97' avantura, horor, triler

Režija:           Dwight H. Little

Uloge: Johnny Messner, Matthew Marsden, Morris Chestnut, Salli Richardson, Eugene Byrd

Scenario:        John Claflin, Daniel Zelman, Michael Miner, Edward Neumeier

Producent/i:   Jacobus Rose

Linkovi: imdb

Anakonde: Lov na krvavu orhideju

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.25
28
0.00

Znanstvena ekspedicija odlazi u Borneo u potragu za misterioznom crvenom orhidejom, rijetkim cvijetom sa posebnim regeneracijskim moćima koje produžuju život.

Gotovo svaka filmska znanstvena ekspedicija drži se sličnih kriterija pri odabiru članova - tu je vaš opsjednuti mastermind, vođa ekspedicije potpuno usredotočen na sveti cilj koji se sukobljava sa ne baš za šalu raspoloženom predstavnicom farmaceutske tvrtke koja sponzorira ekspediciju. Usprkos oprečnim stajalištima predodređena im je ljubav na ekranu. Spomenimo još uvijek potrebnog doktora, njegovog partnera i mladu istraživačicu.

Umjesto biljke, koja pupa svakih sedam godina, ekspedicija nailazi na krvoločne mesoždere, divovske anakonde nastanjene duboku u prašumi. Ispostavlja se da su uzrok njihovoj snazi i veličini uprave crvne orhideje koje, između ostalog, pospješuju i moždane aktivnosti životinja čine ći ih višestruko pametnijima od običnih anakondi. Počinje igra mačke i miša, čovjek protiv zmije na gostujućem terenu.

Ovo nije nastavak 'Anakonde' iz 1997. godine usprkos naslovu. Jedino što povezuje ta dva filma je tematika, nije čak riječ niti o istoj zmiji.