Tulum u avionu - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Tulum u avionu

Tulum u avionu

Soul Plane (2004.)

MGM / Continental film

86' komedija

Režija:           Jessy Terrero

Uloge: Kevin Hart, Snoop Dogg, K.D. Aubert, Method Man, Gary Anthony Williams

Scenario:        Bo Zenga, Chuck Wilson

Producent/i:   Paul Hall, David Rubin, Jessy Terrero, Bo Zenga

Linkovi: imdb

Tulum u avionu

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.33
3
0.00

Kako vratiti bivšu curu? Protagonist ove komedije odlučio je osnovati ekskluzivnu blacks-only avio kompaniju po vlastitom ukusu.

Usljed ponižavajućeg iskustva u avionu, Nashawn Wade ostao je bez psa nakon čega odlučuje tužiti avio kompaniju što se pokazuje kao pun pogodak. S 100 mil. USD koliko je zaradio osniva NWA aja Nashawn Wade Airlines, avio kompaniju po vlastitom ukusu. Riječ je o ekskluzivnoj tvrtki čiji letovi su namjenjeni isključivo probranoj, crnoj klijenteli koju očekuje mnogo više od transporta od točke A do točke B.

U njegove avione mogu kročiti isključivo sexy stjuardese, sluša se samo funky glazba, WCi su daleko bolji nego u ostalim avionima, a na svakom se letu može i 'razbacati' u za to primjerenom discu, dok će se za one željne drugačije vrste zabave naći i casino. U svakom slučaju letenje je dobilo potpuno novo značenje. Sve ide kao po loju sve dok na jedan od letova ne zaluta obitelj bjelaca.

Hoće li sve ovo biti dovoljno da mu se vrati Giselle, djevojka koja ga je ostavila zbog neambicioznosti, ostaje da se vidi. Osim te, pratimo još nekoliko mini pričica putnika Wadeova aviona kojim upravlja Snooop Dogg.