Paris - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Paris

Paris

Paris (2003.)

DEJ Productions / Continental film

98' drama

Režija:           Ramin Niami

Uloge: Chad Allen, Ling Bai, James Russo, Ron Jeremy, Biff Yeager

Scenario:        Ramin Niami, Steven Beschloss

Producent/i:   Ramin Niami, Steven Beschloss, Karen Robson, Rahim Shafaghi

Linkovi: imdb

Paris

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Dvojici policajaca različitih životnih filozofija za oko zapinje ista djevojka, kineska imigrantica koja svoju 'vizu' plaća prostitucijom.

Jason i Leon su policajci iz Loa Angelesa, partneri suprotnih pogleda na svijet. Moralni Jason strogo se drži zakona dok korumpirani Leon razmišlja drugačije. Nakon što Jason slučajno ustrijeli Leona ovaj od njega traži dva ustupka u zamjenu za zataškavanje cijelog slučaja - da zadrži torbu s novcem koju su pronašli na mjestu zločina te da mu Jason pomogne u potrazi za izvjesnom Lindom s kojom želi podijeliti plijen.

Jason pristane te nakon duge potrage po bordelima i sličnim mjestima pronlazi Leonovu Lindu, kineskinju čije je pravo ime Shen Li (Bai Ling). Ispostavlja se da je Linda ilegalna kineska imigrantica koja svoju kartu za obećanu zemlju plaća prodavanjem vlastitog tijela. Jedan od njenih mušterija bio je i Leon koji se brzo zaljubio u atraktivnu kineskinju.

Ne mogavši se pomiriti sa nesretnom sudbinom djevjke Jason ju odlučuje zaštiti i pomoći joj da izađe iz začaranog kruga trgovine ljudima. Polako ali sigurno on se zaljubljuje u kineskinju čiji životni san je posjetiti Pariz.

Režiser Ramin Naimi veliki je obožavatelj Bai Ling kojoj je povjerio ulogu u svom posljednjem nezavisnom projektu, drami 'Somewhere in the City.