Kuća debele mame - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kuća debele mame

Kuća debele mame

Big Momma's House (2000.)

20th Century Fox / Continental film

98' komedija

Režija:           Raja Gosnell

Uloge: Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti, Jascha Washington, Terrence Dashon Howard

Scenario:        Darryl Quarles, Don Rhymer

Producent/i:   David T. Friendly, Michael Green

Linkovi: imdb

Kuća debele mame

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.55
29
0.00

Sićušni Martin Lawrence je FBI agent prerušen u debelu mamu, stereotipnu afroameričku big mouth, big butts kućanicu iz američkih 'in the hood' komedija.

FBI agent Malcolm Turner (Martin Lawrence) poznat je kao majstor prerušavanja. Zadatak ga šalje u gradić Georgiu u potragu za bjeguncem iz zatvora, pljačkašem banke za kojeg vjeruju da će kontaktirati bivšu djevojku Sherry (Nia Long) i njezinog sina.

Malcolm se utaboruje preko puta kuće velike mame, larger then life, inače stereotipne afroameričke kućanice koju bi Sherry trebala posjetiti. Jedini problem u cijelom planu leži u činjenici da je debela mama nenadano napustila grad, što Sherry ne zna.

Uz pomoć svojih iznimnih prerušivačkih sposobnosti Malcolm se pretvera u debelu staricu. Potpuno se uživljava u ulogu pohodeći nedjeljne mise, pomažući pri porođaju, kuhajući domaću hranu i sl. Uz to Malcolm se zaljubljuje u Sherry.

Pretpostavljam da možete zamisliti smiješne situacije u kojima će se Malcolm naći nastojeći izvršiti zadatak i zbariti atraktivnu crnku.