Nešto poput ljubavi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Nešto poput ljubavi

Nešto poput ljubavi

A Lot Like Love (2005.)

Touchstone Pictures

107' komedija, drama, romansa

Režija:           Nigel Cole

Uloge: Amanda Peet, Ashton Kutcher, Taryn Manning, Aimee Garcia, Lee Garlington, Birdie M. Hale

Scenario:        Colin Patrick Lynch

Producent/i:   Armyan Bernstein, Lisa Bruce, Zanne Devine

Zemlja:          SAD

Linkovi: trailer
službeni site
imdb

Nešto poput ljubavi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.46
26
0.00

Neobaveznu zabavu molim!, glasit će vaša rečenica u kinu, na što će vam uzvratiti Ashtonom Kutcherom i Amandom Peet na lešo.

Poželjeli ste si romantičnu komediju, zgođušne likove, francuska razmišljanja i sve ono nezahtjevno što tome pride? Uskočite na let od Los Angelesa do New Yorka, upoznajte Emily (Amanda Peet) i Olivera (Ashton Kutcher) pa pričekajte samo sedam godina dok se oni konačno ne odluče vezati.

Iako tijekom leta oboje procijene da su jedan drugome apsolutni nepasenti, život ih tijekom sedam godina stalno spaja, šaljući im poruku da bi se konačno mogli upariti. Ipak, u borbi s različitim partnerima i nemirnim karijerama, najprije jedan u drugome pronalaze bliskog prijatelja, da bi na kraju ipak skužili da njihov odnos umnogome nalikuje ljubavi (baš kao što to prozaični naslov kaže).

Hollywood Reporter navodi da je film očiti, ali ipak blijedi pokušaj revivala 'When Harry Met Sally' ideje, kojim dominira Ashtonova eksploatacija vlastitog izgleda. Iako je tehnička strana filma bez mane, kritičari mu zamjeraju nemaštovitost kostima i setinga, kao i činjenicu da nije do kraja iskoristio postojeće talente mladih glumaca u usponu.