Dracula 3000 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dracula 3000

Dracula 3000

Dracula 3000 (2004.)

Eagle Entertainment / UCD

86' horor, ZF

Režija:           Darrell Roodt

Uloge: Casper Van Dien, Erika Eleniak, Coolio, Alexandra Kamp-Groeneveld, Udo Kier

Scenario:        Ivan Milborrow, Darrell Roodt

Producent/i:   David Wicht, Brad Krevoy, David Lancaster, David Wicht

Linkovi: imdb

Dracula 3000

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.56
16
0.00

Nakon Jasona X evo nam i Dracule u svemirskim bespućima. Dugozubi krvopija konačno je pronašao mjesto na kojem sunce nikada ne izlazi.

Iako je kroz filmsku povijest jedan od najpoznatijih mračnih junaka doživio bezbroj reinkarnacija, boljih i lošijih, nismo očekivali da će otići i na izlet u svemir. Scenarij Dracule 3000, koji btw nema nikakve veze sa Draculom 2000, jednostavno je nevjerovatan. Režiser i scenarist Darell Roodt je u startekovskom stilu odveo Drakulu where no dracula has gone before.

Godina je 3000. Šesteročlana posada svemirskog broda na čelu sa kapetanom Van Helsingom (Casper Van Dien) otkriva transportnu letjelicu Demeter nestalu prije 100 godina. U izgubljenom brodu vide izvor brze zarade te se u nadi da će pronaći vrijedne artifakte ukrcavaju na nepoznati brod.

Umjesto vrijednog tereta pronalze 50 crnih lijesova i bude Draculu iz stoljetnog sna. Prva žrtva je jadni Coolio (ne bojte se, ništa od njegovog repanja) nakon čega jedan po jedan članovi posade nestaju te napadaju jedni druge.