Herbie: Punom brzinom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Herbie: Punom brzinom

Herbie: Punom brzinom

Herbie: Fully Loaded (2005.)

Buena Vista Pictures / Continental film

100' komedija, obiteljski, fantastika

Režija:           Angela Robinson

Uloge: Linsay Lohan, Justin Long, Michael Keaton, Matt Dillon, Breckin Meyer, Cheryl Hines

Scenario:        Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Alfred Gough, Miles Millar

Producent/i:   Robert Simonds

Zemlja:          SAD

Linkovi: trailer
službeni site
imdb

Herbie: Punom brzinom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.45
11
0.00

Kada je Herbie zaljubljeno zatreptao ugledavši ganc novu Volkswagenovu bubu, njegova mu je nova gazdarica odgovorila: 'Herbie, ona je ipak premlada za tebe'.

Zasigurno ste, barem jednom u životu, ostajući nedjeljom kod kuće, nabasali na film o inteligentnoj bubi koja osim što prevozi svoje vlasnike, ispušta čudne zvukove koji važe za komunikaciju, a još k svemu tome ponekad vozi i sama. Njezino je ime Herbie, a možete je zvati i Love Bug.

Glavna je junakinja novog oktanskog, al' nježnog nastavka Maggie Peyton (Lindsay Lohan), prva od obitelji Peyton koja je završila neko učilište i dobila diplomu, inače strastvena ljubiteljica auto-utrka. Kao dar za to velebno postignuće, njezin joj otac (Michael Keaton) nagradi automobilom. Iako je oočekivala nešto modernije i isprva bila malo razočarana, uskoro se sprijateljuje s Herbijem, a on preuzima svu kontrolu nad njezinom vožnjom.

Maggie unajmljuje svog najboljeg prijatelja Kevina (Justin Long) koji cijeli auto pomno restaurira, pa tako uz njegovu pomoć pobjeđuje na izložbi automobila te pobjeđuje odltimera Tripa Murphya (Matt Dillon). Trip posumnja u Herbijevu kvalitetu i na sve načine pokušava otkriti tajnu njegova uspjeha…

Ono što vam prema svjetskim kritičarima može biti zanimljivo jest prerastanje Herbiea iz 'ono' u 'on' – svi, naime smatraju da je Herbie u ovom naslovu dobio najviše osobnosti i najviše ljudskih karakteristika. Hollywood Reporter filmu zamjera određenu dozu starmalosti zbog koje će možda biti prihvatljiviji mlađoj publici, iako su izvedbu Linsay Lohan istaknuli pred ostalim članovima ekipe.