Dnevnik lude crnkinje - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dnevnik lude crnkinje

Dnevnik lude crnkinje

Diary of a Mad Black Woman (2005.)

Lions Gate Films / Discovery film i video

116' komedija, drama

Režija:           Darren Grant

Uloge: Kimberly Elise, Steve Harris, Tyler Perry, Tyler Perry, Shemar Moore

Scenario:        Tyler Perry

Producent/i:   Tyler Perry, Reuben Cannon

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Dnevnik lude crnkinje

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.80
15
0.00

Popularni miks drame i komedije ovaoga puta u filmski je oblik mutirao iz popularne predstave koju je napisao Tyler Perry.

Živjeli tako crna žena i njen crni suprug u crnoj, ali sretnoj bračnoj zajednici. Kako tim putem ovaj film nigdje ne bi stigao, jednoga lijepoga dana ostavi crni suprug crnu bračnu družicu zbog – bijele.

Helen McCarter (Kimberly Elise) je tim potezom izgubila svoj mali savršeni život i lažnu sigurnost koju joj je pružao jer dok je ona bila smjerna i vjerna supruga, Charles McCarter (Steve Harris), aka sada već bivši suprug, gradio je karijeru uspješnoga odvjetnika.

Nakon osamnest godina uživanja u lijepoj odjeći, lusuznim automobilima, kući s bazenom i teniskim igralištem, našla se izbačena na ulicu sa svom svojom imovinom koja je stala u jedan omanji kombi.

Uz pomoć prijatelja, porodice, malo duvke, a posebno bake Madee (Tyler Perry), Helen je malo po malo izgradila svoj novi život. I da bi film imao još koji razlog za sat i pol trajanja, pojavio se i novi komad zaljubljen u nju. Sada kada je naučila kako biti sama i imati povjerenja u život, da li je spremna još jednom predati se u ruke muškarcu s punim povjerenjem?! Ah…