Izbrisana sjećanja - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Izbrisana sjećanja

Izbrisana sjećanja

The I Inside (2003.)

UCD

90' krimi, ZF, misterija

Režija:           Roland Suso Richter

Uloge: Ryan Phillippe, Sarah Polley, Robert Sean Leonard, Piper Perabo, Stephen Lang

Scenario:        Michael Cooney, Timothy Scott Bogart

Producent/i:   Bob Weinstein, Harvey Weinstein

Zemlja:          SAD, Velika Britanija

Linkovi: imdb

Izbrisana sjećanja

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.30
10
0.00

Deja-vz 15.02.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Zanimljivo

Film mi je fantastican... do samog kraja se bas nista ne kuži i zato mi je super-treba film gledati pazljivo jer ako se tako ne gleda mnogima nece biti dobar.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

666 30.10.2005 Ocjena recenzije : 2.5

Mozak

ovako lik se budi u bolnici i pojma nema sta mu se desilo dok mu dolazi cudni doc.i postavlja mu pitanja da vidi koliko se sjeca jer lik ima "amneziju"on nezna ni koji je dan ni mjesec a misli da je godina 2000 a ovaj mu kaze da je 2002 i pita ga dali zna ime od svoje zene."zene" pa on ni nezna da ima zenu i uglavnom ime zene mu je ana i ceka ga vani on odlazi da je vidi i ono ona ga grli place i to ali on joj govori da nema pojma ni kako je zavrsio ondje ni tko je ona i ona izljece van uplakana on za njom ali nje vise nema nigdje i u tom trenutku dolazi druga zena po imenu ana njegova zena i grli ga on sav zbunjen tek sad pojma nema sta se zbiva.da negovorim vise pogledajte ga moja ocjena je 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mary2611 13.10.2005 Ocjena recenzije : 2.0

molto intrigantno

krenimo od omota dvd-a. po omotu i po opisu, film se ne čini baš nešto. međutim, kad stisnete start i film krene, ulazite u novu dimenziju. u trenucima krajnje zbunjujuće s obzirom da se glavni lik stalno vraća u prošlost, pa je malo u sadašnjosti, pa više ni on nezna di je, a sve se odvija u istim prostorima. zbunjujuće, intrigantno, zanimljivo, i opet zbunjujuće. fora! preporuka!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: