Dečki sa sela - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dečki sa sela

Dečki sa sela

Wooly Boys (2004.)

Lions Gate Films Home / Blitz film i video

99' komedija, drama, obiteljski

Režija:           Leszek Burzynski

Uloge: Peter Fonda, Kris Kristofferson, Keith Carradine, Joseph Mazzello, Robin Dearden

Scenario:        Max Enscoe, Annie deYoung, George 'Buck' Flower, Ed Hansen, Glen Stephens

Producent/i:   Patty Hedeen, Ken Promersberger

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Dečki sa sela

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Nezavisna komedija sa Peterom Fondom i Krisom Kristoffersonom u farmera koji se nevoljko vraćaju u civilizaciju no ne zadugo.

Stoney (Peter Fonda) i Stuck (Kris Kristofferson) pripadnici su stare garde rančera, čuvari ovaca koji već dugi niz godina žive na zemlji u North Dakoti odsječeni od civilizacije. Stoneyev jedini kontakt sa kćeri su razglednice koje mu svake godine šalje iz Minneapolisa. Kada jedne godine razglednica ne dođe on kreće u grad u strahu da joj se nije nešto dogodilo.

Ubrzo otkriva spletku koju mu je kćer pripremila. Namjerno mu nije poslala razglednicu znajući da će se brinuti i posjetiti ju što ona koristi kako bi ga strpala u bolnicu zbog kroničnih problema sa srcem. Usprkos protivljenju zdravstveni će ga problemi prisiliti da posluša svoju jedinicu. U bolnici se susreće sa unukom Charlesom (Joe Mazzello), MTV generation klincem opsjednutim svojim laptopom kojeg ne ispušta iz ruku.

Nedugo zatim pridružuje im se i Shuck koji starog prijatelja nastoji izvući iz bolnice zajedno sa malim Charlesom od kojeg je djed odlučio napraviti pravog, offline muškarca ili ukoliko hoćete seljačinu.

Fonda i Kristofferson zasigurno su se dobro zabaljali na setu ove obiteljske komedije. Stara garda se pronašla u ulogama prekaljenih hillbillyja koji bi klinca iskvarenog utjecajima modernog svijeta trebali naučiti 'pravim' vrijednostima.

i.k.