Yu-Gi-Oh! - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh!

Yûgiô: Gekijô-ban (2004.)

Warner Bros. / ISSA film i video

90' avantura, animirani, fantastika

Režija:           Hatsuki Tsuji

Scenario:        Michael Pecerlello

Producent/i:   Norman J. Grossfeld

Zemlja:          Japan

Linkovi: imdb

Yu-Gi-Oh!

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.50
2
0.00

Kartaška bitka se nastavlja, ovoga puta na velikom ekranu.

Ukoliko ne spadate među Yu-Gi-Oh fanatike zasigurno ste čuli za ovu pošast koja na japanskom znači 'Kralj igara'. Konkretno, riječ je kartaškoj igri čiji je cilj oduzeti što veći broj tzv. životnih bodova protivniku. Na kartama se nalaze mala čudovišta koja prilikom duela ožive i bore se sve dok jedno ne izgubi sve bodove. Dio sa čudovištima koja ožive, naravno, događa se samo u animiranom filmu.

Nakon TV serijala logičan slijed je cijelovečernji film. Po završetku Battle City turnira duboko u egipatskoj pustinji budi se Anubis, oličenje zla koje je drevni faraon, Yugijev misteriozni alter ego, pospremio ispod pijeska prije mnogo godina. Čini se da se njegov vječni rival probudio u želji za osvetom i ostvarenjem neizbježnog, world domination, plana. Buahahaha!

U prvom su planu različiti monsteri odnosno karte koje će fanovi sa užitkom proučavati no pitanje je koliko će to zanimati casual gledatelje u potrazi za zabavom. Animatori nisu štedjeli truda na čudovištima koja su uostalom i glavni likovi filma u kojem ne nedostaje humora i akcije.

i.k.