Ubojiti predator - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ubojiti predator

Ubojiti predator

Shark Zone (2003.)

20th Century Fox Home / VTI

91' avantura, drama, horor

Režija:           Danny Lerner

Uloge: Dean Cochran, Alan Austin, Brandi Sherwood, Velizar Binev, Luke Leavitt

Scenario:        Danny Lerner, Sam Parish

Producent/i:   Danny Dimbort, Avi Lerner, Trevor Short

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Ubojiti predator

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Tko se boji sharka još?

Pogađate, pred nama je još jedan u nizu klonova 'Ralja', film čija glavna atrakcija su veliki morski psi koji nemilice proždiru nejake plivače i ronioce. Ukoliko vas ovako nešto može zabaviti zaronite duboko zajedno sa profesionalnim roniocem Jimmyjem Wagnerom koji sa svojom ekipom kreće u istraživanje potonulog španjolskog broda koji navodno krije vrijedne dijamante.

Ispostavlja se da upravo na tom mjestu obitavaju Velike Bijele morske psine te se Jimmyjev tim nađe na meniju morskih nemani. On jedini uspjeva preživjeti taj krvavi dan, kada je, između ostalih, poginuo i njegov otac. Deset godina kasnije, nakon mnogih neprospavanih noći Jimmy je zadužen za sigurnost kupača za vrijeme velikog ljetnog sajma. Krvoločni morski psi za tu se prigodu ponovno pojavljuju.

Za razliku od naslova poput 'Deep Blue Sea', koji je uz pomoć tehnologije stvorio prilično uvjerljive morske pse (doduše na steroidima) redatelj ovog naslova oslonio se na dokumentarističke snimke morskih pasa u njihovom prirodnom okruženju.

i.k.