8MM 2: Baršunasta strana pakla - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      8MM 2: Baršunasta strana pakla

8MM 2: Baršunasta strana pakla

8MM 2 (2005.)

Sony Pictures Home Entertainment / Blitz film i video

106' krimi, drama, misterija

Režija:           J.S. Cardone

Uloge: Johnathon Schaech, Lori Heuring, Bruce Davison, Julie Benz, Valentine Pelka, Zita Görög

Scenario:        Robert Sullivan

Producent/i:   J.S. Cardone, Péter Miskolczi, Gábor Váradi

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

8MM 2: Baršunasta strana pakla

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.33
3
0.00

Američka se diplomatkinja našla na udaru ucjene nakon što je njezine seksualne egzibicije zabilježila kamera. Slijedi potraga za dokazima podzemljem Budimpešte.

Iako se prodaje kao nastavak ovaj film nema nikakve direktne veze sa jedinicom. Riječ je o još jednom u nizu direct to video uradaka koji pokušavaju privući publiku predhodnika. Režiju potpisuje J.S, Cardone, čovjek koji se do kino dvorana uspio probiti samo jednom u posljednjih deset godina.

Tish Harrington (Lori Heuring) je kćer američkog veleposlanika pred kojom je blistava karijera pravnice. Veleposlanikov savjetnik za pravna pitanja David Huxley (Johnathon Schaech) zaručen je njegovom kćeri što on ne odobrava. Mladi zaručnici odlaze na kratki odmor u Mađarsku gdje Tish priprema iznenađenje svom dragom.

Riječ je o prekrasnoj manekenki (Zita Görög) koja im se pridružuje u krevetu u jednonoćnoj avanturi. Nedugo potom Tish dobiva pismo sa nekoliko slika njihovih noćnih aktivnosti utroje. Znajući da bi slike mogle uništiti očevu i njezinu karijeru kreće u očajničku potragu za dokaznim marerijalom.

Zajedno sa zaručnikom istražuje onu stranu Budimprešte, prijestolnice seks industrije prepune prljavština, intriga i sumnjivih tipova. Nakon lutanja zloglasnim dijelom grada David je otet, a na Tish je da izmisli 5 milijunčića koliko otmičari traže za otkupninu.

i.k.