Poslije vas - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Poslije vas

Poslije vas

Apres vous (2003.)

Paramount Classics / Discovery film i video

115' komedija, romansa

Režija:           Pierre Salvadori

Uloge: Daniel Auteuil, José Garcia, Sandrine Kiberlain, Marilyne Canto, Michèle Moretti

Scenario:        Benoît Graffin, Danièle Dubroux

Producent/i:   Philippe Martin

Zemlja:          Francuska

Linkovi: imdb

Poslije vas

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
1
0.00

Konobar uspjeva spriječiti samoubojstvo čovjeka zbog nesreće u ljubavi te ga vratiti na pravi put no zatim ulazi u ljubavni trokut sa njim i njegovom bivšom.

Antoine (Daniel Auteuil) je glavni konobar Pariškog restorana koji sprječava samoubojstvo labilnog neznanca Louisa (José Garcia). On je pak, nakon nesretnog prekida veze s voljenom Blanche (Sandrine Kiberlain), napisao oproštajno pismo baki te odlučio okončati život na oveme svijetu i sreću potražiti na drugom.

Antoine postaje pravi anđeo čuvar neznancu te se zalaže za Louisovu rehabilitaciju. Uspjeva presresti njegovo pismo baki, useljava ga u stan koji djeliji sa djevojkom Christine (Marilyne Canto) te mu pronalazi posao u restoranu u kojem radi, usprkos njegovim katastrofalnim kvalifikacijama.

Louise ne krije zahvalnost svom spasitelju no njegva će rehabilitacija biti i više nego ugrožena razvojem događaja koji će usljediti. Antoine susreće Blanche te ju isprva nastoji spojiti sa svojim novopečenim stićenikom no između njih se već na prvi pogled vidi kemija koja ne samo da će ugroziti Louisovo mentalno zdravlje već i Antoinevu vezu sa Christine.

i.k.