Sliver - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sliver

Sliver

Sliver (1993.)

UIP / VTI

108' triler

Režija:           Phillip Noyce

Uloge: Sharon Stone, William Baldwin, Tom Berenger, Polly Walker, Colleen Camp

Scenario:        Joe Eszterhas

Producent/i:   Ron Howard

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Sliver

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.29
7
0.00

Još vruća nakon 'Sirovih Strasti' Sharon se odlučila pozabaviti sa Williamom Baldwinom, a i on sa njom.

Godina je 1993. Netom nakon velikog uspjeha 'Sirovih strasti' pravo je vrijeme za daljnje istraživanje žanra seksualno nabijenog trilera. Kao predložak scenariju poslužila je novela autorice Ire Levin ('Rosemary's Baby'). Nju je začinio Joe Eszterhas, potpisnih 'Showgirlsa' poznat po vulgarnosti i naglasku na visokim seksualnim tenzijama.

Nakon prevrtljive spisateljice Sharon je pripala uloga razvedene, seksualno ugrožene Carly koja useljava u luksuzan stan u high tech fancy zgradi. Saznavši da je bivši stanar počinio samuobojstvo Carly se počinje sve više zanimati za uzroke njegove smrti.

Njezina atraktivna vanjština privlači dvojicu različitih muškaraca sa, naravno, istim ciljem. O čemu se radi nije teško zaključiti, pitajte Michaela Douglasa. Jedan je mladi, ljepuškasti Zeke (William Baldwin), vlasnik zgrade u kojoj živi, a drugi stariji gospodin, pisac Jack (Tom Berenger).

Početak je to ljubavnog trokuta u kojem isprva najviše uživa Zeke zahvaljujući punom nadzoru svih stanova putem videokamera. Moramo li napominjati koji mu je najzanimljiviji?

i.k.