Cro Cop's Ultimate Force - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Cro Cop's Ultimate Force

Cro Cop's Ultimate Force

Ultimate Force (2005.)

Continental film

akcija

Režija:           Mark Burson, Mark Roper

Uloge: Mirko Filipović, Ruža Mađarević, Igor Gallo, Božidar Smiljanić, Kiashore Mandhyan

Scenario:        Mark Burson

Producent/i:   Mirko Filipović, Zvonimir Lučić

Zemlja:          SAD, Hrvatska

Linkovi: imdb

Cro Cop's Ultimate Force

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.80
5
0.00

Pred nama je i s nestrpljenjem očekivani glumački debi Mirka 'Cro Copa' Filipovića koji pokazuje zavidne borilačke vještine u ulozi ratnog heroja/ex policajca.

Mirko Filipović je Axon Rey, odlikovani ratni heroj, poznati borac i bivši policajac koji se sada nalazi na platnom spisku tajne vladine organizacije specijalizirane za borbu protiv državnih neprijatelja. Rey je vrhunski stručnjak u borilačkim vještinama obučen za korištenje najmodernijeg oružja. Sada poznat pod kodnim imenom Sphinx on se pridružuje elitnoj diviziji SATO (Državna Antiteroristička Organizacija) pod direktnom kontrolom SIN-a (Državna Obavještajna Mreža).

Nakon što je njegov posljednji zadatak završio debaklom šef Janus ga šalje na otok Galug 7 kako bi se odmorio i prikupio snagu za nove ispite. U normalnim okolnostima SIN-ovci neuspjeh kažnjavaju smrću no, s obzirom da je riječ o njihovom najboljem atentatoru, pošteđuju mu život.

Na otoku Sphinx pronalazi Ninu, bivšu ljubav za koju je mislio da je zauvijek izgubljena. Od nje saznaje ne baš lijepe vijesti o djelovanju šefa organizacije za koju radi. Veliki je boss naime iscenirao njezinu smrt kako bi svog prvog operativca riješio ljubavnih distrakcija usredotočivši ga isključivo na posao.

Uvjereni da još uvijek nije kasno za sretnu zajedničku budućnost nastoje pobjeći s otoka no u tome će ih pokušati spriječiti Janusovi ljudi. Svjesni da je to jedini način da se izvuku Sphinx i Nina spremaju se izvesti atentat na šefa.

Ljubitelje Mirka Filipovića razveseliti će i zanimljivi dodaci na ovom dvostrukom DVD izdanju koji uključuju njegove najpoznatije borbe.

i.k.