Venom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Venom

Venom

Venom (2005.)

Miramax Films / Continental film

85' horor, triler

Režija:           Jim Gillespie

Uloge: Agnes Bruckner, Method Man, Bijou Phillips, Jonathan Jackson, D.J. Cotrona (II)

Scenario:        Flint Dille, John Zuur Platten, Brandon Boyce

Producent/i:   Kevin Williamson, Michael Zoumas, Flint Dille, John Zuur Platten

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Venom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.20
5
0.00

Grupa tinejdžera pokušava rasvjetliti okolnosti tajanstvene smrti prijatelja u močvarama Louisiane gdje nailaze na manijakalnog voodoo ubojicu.

Vrijeme je za još jedan horor triler sa mladim Hollyodskim snagama željnim umiranja na što spektakularnije načine, barem tako misle Kevin Williamson i Jim Gillespie, dvojac koji je posljednji puta surađivao na 'Znam što si radi prošlog ljeta'.

Bio je to prvi scenarij koji je Williamson napisao nakon superuspješnog 'Vriska' kojeg od onda pokušava reciklirati na sve moguće načine. Jedan od takovih pokušaja je pred nama no ovaj je ipak puno sličniji njegovom drugom 'Znam što si radila...' projektu.

Dežurni gradski freak pogiba u nesreći za koju se veže voodoo magija što započinje lančanu reakciju koja će rezultirati pojavom mnogo mladih leševa u močavarama Louisiane. U cijeloj priči značajnu unogu igra mehaničar opsjednut zmijama koje su pak opsjednute zlim duhovima. To ga pretvara u naoko nezaustavljivog, krvožednog ubojicu aka Jason.

Fanovi slashera trebali bi doći na svoje s obzirom na činjenicu da se ovaj naslov strogo drži pravila žanra - puno mrtvih tinejdžera i poludjeli, nezaustavljivi superubojica. Što još poželjeti?

i.k.