Dr. Dolittle 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dr. Dolittle 3

Dr. Dolittle 3

Dr. Dolittle 3 (2006.)

20th Century Fox / Continental film

95' komedija, obiteljski

Režija:           Rich Thorne

Uloge: John Amos, Kristen Wilson, Kyla Pratt, Chelan Simmons, Zane Copeland Jr., Andy Richter, Walker Howard, Luciana Carro, Tommy Snider, Calum Worthy, Ryan McDonell

Scenario:        Nina Colman, Hugh Lofting

Producent/i:   Brian Manis

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Dr. Dolittle 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.20
5
0.00

Nakon što je Eddie Murphy odradio dva filma vrijeme je za direct to video treći nastavak u kojem u očeve cipele uskače njegova najmlađa kćer.

Maya Dolittle (Kyla Pratt) je nasljedila očevu sposobnost razgovoranja sa životinjama no to joj je za sada donjelo samo nevolje. Majka Lisa (Kristen Wilson) šalje ju u ljetni kamp Durango kako bi malaovladala svojim sposobnostima i iskoristila ih na najbolji mogući način.

Kamp se našao u velikoj opasnosti koja prijeti iz susjedstva. Riječ je o ranču koji bi se rado proširio na kamp što mala Maya pokušava spriječiti u suradnji sa životinjskim joj prijateljima.

Uz Kylu Pratt i Kristen Wilson, koje smo imali prilike vidjeti i u prva dva djela, nećete uočiti značajnije povratnike. Eddie Murphy se navodno nalazi sa druge strane telefonske žice u razgovorima sa Lisom no moramo pohvaliti producente što njegovo ime nisu koristili u marketinške svrhe, barem ne pretjerano.

i.k.