Male radosti života - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Male radosti života

Male radosti života

Tiptoes (2003.)

Blitz film i video

91' drama, romansa

Režija:           Matthew Bright

Uloge: Patricia Arquette, Kate Beckinsale, Matthew McConaughey, Gary Oldman, Debbie Lee Carrington, Sessen Dana, Ben Foster, Bridget Powers

Scenario:        Matthew Bright

Producent/i:   Chris Hanley, Margaret Langley, Brad Wyman, Susan Zachary

Zemlja:          SAD, Francuska

Linkovi: imdb

Male radosti života

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Nakon što ona zatrudni on se boji da će mu dijete biti patuljastog rasta, kao njegov brat. Situacija će se dodatno zakuhati kada ona baci oko na bracu.

Zamislite Garyja Oldmana u ulozi patuljka okruženog patuljcima? Ne ide vam? Nema veze, ovdje to neće biti potrebno s obzirom da Oldman glumi čovjeka patuljastog rasta, brata 'velikog' Matthewa McConaugheya.

Mccounaghey je Steven, mladić koji trenira vatrogasce dok se njegova bolja polovica Carol (Kate Beckinsale) bavi umjetnošću. Nakon više mjeseci pod istim krovom sve ukazuje na vjenčanje i skladnu zajedničku budućnost.

Kao šećer na kraju dolazi vijest da je Carol nenadano zatrudnila no istoga će dana na vidjelo izaći i jedna druga, ne baš sretna vijest koju se Steven vješto tajio od svoje drage. Njegovi roditelji, brat blizanac Rolfe (Gary Oldman) i mnogi rođaci su patuljastog rasta stoga se Steven opravdano boji da bi, zbog genetskog nasljeđa, njegov potomak mogao također ostati malen.

To se naravno i dogodi što dodatno razbjesni Stevena koji se ponaša kao Guliver u zemlji patuljaka. Stevenova obitelj otvara se prema Carol koja drži da se on ružno odnosi prema njima. Tenzije između mladog para rastu što će kulminirati kada se Carol zaljubi u Stevenovog patuljastog brata Rolfea.

Čini se da ima nešto u ljudima patuljastog rasta što privlači žene normalne veličine. I velika Patricia Arquette je sreću pronašla u vezi sa Rolfovim omalenim prijateljem.

'Male radosti života' su vrlo neobično, pomalo bizarno nezavisno ostvarenje koje potpisuje Matthe Bright, režiser filma 'Ted Bundy', priče o poznatom serijskom ubojici.

i.k.