Plavetnilo donosi smrt - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Plavetnilo donosi smrt

Plavetnilo donosi smrt

Shark Attack (1999.)

Trimark Video / Blitz film i video

100' akcija, horor

Režija:           Bob Misiorowski

Uloge: Casper Van Dien, Ernie Hudson, Jenny McShane, Tony Caprari, Paul Ditchfield, Shelley Meskin, Candice Berman, Bentley Mitchum, Simo Magwase, Cordell McQueen

Scenario:        Scott Devine, William Hooke

Zemlja:          SAD, Izrael, Južna Afrika

Linkovi: imdb

Plavetnilo donosi smrt

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.20
5
0.00

Nakon velikog uspjeha shark trilera 'Duboko modro more' netko se dosjetio zaraditi pokoji dolar na slavi još vrućeg hita.

Film Rennyja Harlina obilovao je specijalnim efektima nabrijanim sharkovima na steroidima što su neki zamjerili no, ako je suditi po uspjehu na blagajnama, gledatelji su se uglavnom dobro zabavljali. Bilo je to izvrsno vrijeme za ne tako skup, točnije niskobudžetni klon 'Dubokog modrog mora'.

Radnja započinje u istraživačkom centru Port Amnazij u Africi. Istraživač Marc Desantis došao je do zanimljivih, intrigantnih spoznaja. Promptno je mailom kontaktirao kolegu Stevena McKraya sa instituta za istraživanje mora na Floridi no prije nego što mu je prenio svoja saznanja ubijen je.

Saznavši za nesretni događaj i famoznu poruku koju nije primio u cjelosti Steven odlazi u Port Amanzi te, u pratnji Marcove sestre, istražuje što se dogdilo. Ispostavlja se da je riječ o nekoj vrsti eksperimenata na morskim psima koji su rezultirali neželjenim posljedicama.

i.k.